Minőségi műsorok teljes kínálata megtekinthető a musor.tv oldalán

A fárasztó és hosszú munkanapok után, sokszor már nincs ara időnk, se energiánk, hogy esti programot szervezzünk a család részére. Ezekben az esetekben a legjobb választásnak bizonyul az online műsor újság, ahol a teljes programot megtekintheti.

Musor.tv oldalára kattintva, bármikor utána járhat, hogy épp mi is került az aktuális programjainkba. Kicsik és nagyon részére egyaránt kínálunk szórakoztató, kulturális, történelmi, zenés, és irodalmi műsorokat. Az egyik legrégebbi és legkedveltebb csatornánk a Duna tv, nagyon sokszínű programmal várja minden kedves nézőjét kora reggeltől egész késő esti órákig. Külön szeretném felhívni a figyelmét a Gasztro angyal című gasztro magazinunkra. Ebben a műsorban a régi hagyományos ízek mellett a már feledésbe merült kultúráról, öreg kis falvak és a vidéki szebbnél-szebb tájak kerülnek bemutatásra. Mondhatjuk úgy is, hogy egy igazi kulináris utazásban lehet részünk, ahova Borbás Marcsi vezet el bennünket. A műsor minden héten szombat délután kerül vetítésre a.

A következő műsor melyet szeretnénk kiemelni, azt főként a Hölgyek részére ajánljuk. Ez pedig nem más, mint a már több éve futó Ridikül című műsor. Ebben a műsorban híres és tanult közszereplőket szólaltatunk meg, az élet nagy és fontos témáival kapcsolatban. A műsor keretein belül, mindig fontos és közkedvelt témák kerülnek napirendre és azok kerülnek megvitatásra. Ám ezek a műsorok mellett megtalálja még a mindennapi Híradót is, melyet reggel, délben és este 18 órakor közvetítünk. A Híradóban a világban történő minden fontosabb eseményről beszámolunk. Az esti órákban pedig különböző szórakoztató műsorokkal várjuk kedves nézőinket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a www.musor.tv weboldalára.