Minőségi névjegykártya tartók alacsony áron

Sokféle stílust kínálunk, a rozsdamentes acél és fém névjegykártyatartóktól ezüst, arany vagy sárgaréz színben, a bőr névjegykártyatartókig, amelyek olyan színekben kaphatók, mint a fekete és a barna. Vannak fa asztali névjegykártya-tartóink is, gravírozással. Mindegyik díszdobozba van csomagolva, és néhány munkanapon belül kiszállítjuk.

Névjegykártya tartók elérhetőek a gravirexpressz.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja a teljes kínálatot a legszebb darabokkal, és a gravírozásról is mindent megtudhat. A gravírozott névjegykártya-tartók és tokok ideálisak az alkalmazottak elismerésére, csapatépítő ajándékokként és céges ajándékokként. Hozzáadhatunk egy logót az Ön számára, vagy monogramos monogramot készíthetünk kezdőbetűkkel. Tökéletes köszönet- és gratulációs ajándékokat jelentenek barátoknak és szeretteiknek is. Az imázs nagyon fontos tényező a mai üzleti világban. A személyre szabott névjegykártya-tartók segítenek közvetíteni ezt a professzionális képet. Határozza meg egyedi arculatát egyik kiemelkedő, gravírozott ezüst névjegykártya-tartónkkal. Személyre szabott kártyatartók prémium választékát kínáljuk a klasszikustól a modern dizájnig. Legyen meghatározó jelenléte saját és/vagy vállalkozása számára egyedi névjegykártya-tokok egyik kifinomult választásával. Jellegzetes termékcsaládunk lenyűgöző, előkelő választékot tartalmaz ezüst és bőr kivitelben.

Minőségi lézergravírozással személyre szabjuk nevét, kezdőbetűit vagy céges logóját, hogy maradandó benyomást keltsen. Amennyiben még ennél is többet tudna meg és megtekintené a gravírozási lehetőségeket is, nézzen be a gravirexpressz.hu weboldalra, ahol megtekintheti a legjobb névjegykártya tartókat, amelyeket olcsón megrendelhet.