Minőségi nyelvtanulás a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában

Magyarországon minden diploma megszerzéséhez szükség van nyelvvizsgára. Vannak, akik már a középiskola folyamán megszerzik első nyelvvizsgájukat, mások az államvizsgát és a diplomavédést követően is küzdenek a nyelvtanulással, és nehezükre esik megszerezni a diplomához szükséges nyelvvizsga papírt, pedig a minőségi és hatékony nyelvtanulásra van lehetőség.

A minőségi nyelviskola Budapesten mindenki számára nyitva áll. Aki professzionális nyelvoktatásra vágyik a fővárosban, az megkaphatja, ha a Cosmopolitan Lingua Nyelviskolában fizet be egy tanfolyamra, ahol többféle idegen nyelvet is oktatnak a tanulóknak, így választani lehet az angol, a francia, a német, a spanyol és az olasz nyelvek között. A minőségi nyelviskola Budapesten nem csak kiváló oktatást nyújt, hanem mindezt nagyon kedvezményes áron teszi. A nyár folyamán egy 100 órás nyelvtanfolyam ára mindössze 41,990 Ft, ami azt jelenti, hogy egy 45 perces nyelvi óra csak 419 forintba kerül.

Akit a minőség és az alacsony ár nem győzött meg, annak tudnia kell, hogy minden nyelvtanfolyam mellé ajándékba ad a nyelviskola egy 50 órás szóbeli tréninget is, melyet anyanyelvi tanárok tartanak, így a hallgatók elsajátíthatják a megfelelő kiejtést is, és begyakorolhatják a spontán kommunikációt az adott nyelven. A gyakorlás elűzi a félelmeket, és nem kell attól tartanunk, hogy nem merünk megszólalni az adott idegen nyelven, mert már akkora gyakorlatunk lesz belőle, hogy spontán menni fog a kommunikáció.

A cosmopolitan-lingua.hu internetes oldalon minden szükséges információ megtalálható a nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban, valamint választhatóak a tanfolyam mellé ingyenes tréningek, például állásinterjúhoz, önéletrajzíráshoz, külföldi munkavállaláshoz, valamint ingyenes nyelvtani korrepetálás és nyelvvizsgára való felkészítő tréning is.