Minőségi ózon fertőtlenítés Pest megyében

Mivel a világ most az új koronavírus COVID-19 okozta járvány hatása alatt van, az ózonfertőtlenítési technikák valószínűleg egyre szélesebb körben elterjednek és tovább javulnak. Az egyik nagy fejlődésnek számító terület az ózon fertőtlenítési folyamat során történő kimutatására használt módszer. Az ózon pontos és megbízható mérése kritikus fontosságú annak biztosítása érdekében, hogy az ózon adagja elegendő legyen a vírusok és más kórokozók deaktiválásához.

Ózon fertőtlenítés Pest megyében elérhető mindenki számára az ozonbiztos.hu weboldalon, tehát keresse fel bátran weboldalunkat ha ön is elgondolkodott már az ózonos fertőtlenítésen. Az 1900-as évek legkorábbi tanulmányai klasszikus kálium-jodid-titrálási technikát alkalmaztak az ózon kimutatására- ami fáradságos megközelítés, és természetesen nem „valós idejű” módszer. Az ózon észlelésének technikái fejlettek, és más módszereket is alkalmaznak a fertőtlenítések során. Az egyik olcsó megközelítés elektrokémiai és fém-oxid érzékelőket használt. Az érzékelők azonban általában nem kellően pontosak és számos hátrányuk van, mint például az ózonra adott nem specifikus válasz és az érzékelés elégtelen tartománya. Ezenkívül meghibásodhatnak magas páratartalom mellett – ez az egyik olyan környezeti feltétel, amely kritikusnak bizonyult az ózon vírusellenes hatékonysága szempontjából.

Napjainkban az UV-abszorbancia technikán alapuló ózonmonitorok használata előmozdította a mérés pontosságát és megbízhatóságát az összes korábbi ózonfertőtlenítési módszernél. A 108 -as típusú ózonfigyelők szerves részét képezik a kereskedelmi ózonfertőtlenítő rendszereknek, beleértve azokat is, amelyeket orvosi környezetben használnak, mint például és azokat, amelyeket élelmiszerbiztonsági feldolgozásra fejlesztettek ki. További információkért és részletekért keresse fel az ozonbiztos.hu weboldalt.