Minőségi rétegragasztott gerenda gyártása és kiszállítása

Vásároljon kis- és nagytételben minőségi rétegragasztott fa gerendát, mely manapság az egyik legjobb tartószerkezeti fa, melyet építéskor érdemes felhasználni. Számos előnye mellett a rétegragasztott gerenda nemcsak egyedi méretre gyártható, hanem vetemedésre, repedésre  kevésbé hajlamos alacsony nedvességtartalma, és a gyártás során felhasznált ragasztótechnológiának köszönhetően.

Amennyiben a legjobbtól vásárolna minőségi rétegragasztott gerendát válassza a Gulyás-Fa Kft.- mely magánszemélyeknek és fatelepeknek egyaránt gyárt, és kiszállít, gyárt rétegragasztott fagerendát. Két nagy fatelepünkről mely Üllőn és Kunszentmártonon van szállítunk rétegragasztott fagerendát az országszerte. A rétegragasztott gerenda gyártás és szállítás ára függ a telephelytől lévő távolságtól és a rétegragasztott gerenda mennyiségétől. Rétegragasztott fagerenda kiszállítást vállalunk Pest megyében és Csongrád megyében.

Rétegragasztott gerenda
Rétegragasztott gerenda

Rétegragasztott gerenda szállítása Szegeden és környékén, valamint ragasztott gerenda szállítása. Rétegragasztott fagerenda szállítása Ecser és környékére, ragasztott fagerenda kiszállítása Maglód és környékére, rétegragasztott fagerenda gyártása és kiszállítása fatelepekre akciós áron. Kérjen árajánlatott gyártott ragasztott fagerendára ügyfélszolgálatunkon keresztül elérhetőségeink egyikén. Mottónk a megbízhatóság, kedvező ár és a maximális minőség. Rétegragasztott fagerendák gyártása és kiszállítása mellett vállaljuk nagyszabású építmények, csarnokok alapanyagának legyártását, szállítását és épületek építési kivitelezését. Tekintse meg kivitelezési referenciáinkat. A hosszú távú építési megoldásokra garanciát vállalunk kiváló faipari termékeinkkel, melyeket egyedi méretre gyártjuk le. Cégünk egyedi módon gyárt rétegragasztott gerendákat 2003-óta, mely által számos fatelep beszállítója lehettünk mára. Ne habozzon, keressen minket még ma!