Minőségi sofőrkesztyűk és rakodókesztyűk jó áron

Persze kissé elavultnak tűnhetnek, de a sofőrkesztyű sokkal gyakoribb, mint gondolná. A bőrből készült vezetőkesztyű védelmet és kényelmet nyújt a kezének a kormány mögött. Régen mindenki vezetőkesztyűt viselt.

Sofőrkesztyűk és rakodókesztyűk széles választéka várja a munkaruhazatolcson.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és megtalálhatja a teljes kínálatot az árakkal együtt. A T -modell és a tető nélküli Studebakers idején, a 20. század elején az autók nagyon különböztek a modern autóktól. A sofőröknek sapkát, védőszemüveget és sofőrkesztyűt kellett viselniük, hogy megvédjék őket a portól, a széltől és az esőtől. Hallott már egy kis versenyről, amelyet Indianapolis 500 -nak hívnak? A pályán minden sofőr vezetőkesztyűt visel. A profi autóversenyzőknek sofőrkesztyűre van szükségük, hogy jobban irányítsák a kormányt. Ha több mint 200 mérföld/óra sebességgel száguldozna egy pályán, minden irányítást szeretne az autó felett. Csak egy kis csúsztatás a kezével a katasztrófához vezet. Annak ellenére, hogy legtöbben életünk során nem fogunk versenyautókat vezetni, napi helyzetekkel találkozhatunk, amelyek időről időre gyors és pontos válaszokat igényelnek. Ha autópályán vezet, akkor biztosan hálás lesz egy kis extra tapadásért, amellyel a kezét a kormányhoz ragasztva tartja, különösen akkor.

A legtöbb sofőrkesztyű nem sok mást tesz, mint akadályt képez a keze és a kormány között. Ezeket a kesztyűket a kéz természetes anatómiáját szem előtt tartva tervezték, figyelembe véve a kéz természetes csúcsait és völgyeit, és dombornyomású párnákkal kiegyenlítették a felületet a biztonságosabb tapadás érdekében. A legtöbben naponta kevesebb, mint egy órát töltünk az autóban, munkába járva vagy intézzük a dolgokat. De vannak olyan esetek, amikor akár több órát is eltölthet vezetéssel. Ilyenkor jön jól a sofőrkesztyű. További részletekért nézzen be a munkaruhazatolcson.hu weboldalra.