Minőségi stabilizátor alkatrész az interneten!

A stabilizátor addig van jó és működőképes állapotban, amíg kopogó hangot nem hallunk a futómű felől. Webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n különféle autómárkákhoz lehet rendelni megfelelő stabilizátorok, és weboldalunkon ezek a márkák kategorizálva is vannak, ezért könnyedén találhat a saját autójának megfelelőt, méghozzá kedvezményes áron.

A minőségi stabilizátor alkatrész rengetegszer van kitéve erős hatásoknak, és a gumi szilentblokk sokszor hajlamos arra, hogy egy idő után deformálódjon, elöregedjen, elnyúljon, de előfordulnak olyan esetek is, hogy a kar törik el. A stabilizátornak az a fő feladata, hogy egyenletes úton tartsa az autót, valamint hogy a gépkocsi billenését csillapítsa. Ez a csillapítás úgy történik meg, hogy amikor az egyik kerék magasabbra kerül, mint a másik a karosszériához képest, a stabilizátor rögtön ellenáll ennek a hatásnak és stabillá teszi a tovább haladást. Az autó oldalán található kerekeket egy kovácsoltvas rúd köti össze. Mivel ez a bizonyos stabilizátor több részből áll, ezért többféleképpen meghibásodhat. Kikophatnak például a gömbfejek, vagy gyakran leválnak a szilentblokkok is, vagy kiszakad a szilent gumija.

A legsúlyosabb eset az, ha eltörik a stabilizátor rúd, ennek a jele pedig a kopogó hang, amely a felfüggesztés irányából hallatszik. Ilyenkor nincs más megoldás, nem lehet alkatrészt javítani, az egész rendszert cserélni kell. Amennyiben többet szeretne megtudni a stabilizátorokról általánosságban, vagy át szeretné nézni teljes kínálatunkat, érdemes fellátogatni weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre is van lehetőség, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és embereink készségesen állnak minden vásárlónk rendelkezésére.