Minőségi zárbetét a legjobb áron!

Akár túlméretezett vagy rosszul elhelyezett lyukat javít, akár eredeti berendezésen (OEM) kell javítani, a kulcsos zárbetétek ideális rögzítőelemek a sérült menetek javításához. Weboldalunkon többféle márkát is megtalálhat.

Zárbetét rendelhető kedvezményes áron, folyamatos akciókkal a zar-zarbetet.hu weboldalra látogatva, tehát érdemes benézni hozzánk, ha ön is prémium minőségű zárbetéteket keres.  A kulcsos zárbetétek tömör, egyrészes betétek, amelyek belül és kívül is menetesek. Pozitív mechanikus reteszeléssel rendelkeznek, hogy megakadályozzák a vibráció vagy csavarodás okozta elfordulást. Az Abus márka erős és független biztonsági vállalatcsoportként mutatja be magát, amely világszerte működik. Az életek és értékek védelmében az ABUS csoport felelősen járul hozzá olyan biztonsági megoldásokhoz, amelyek segítenek biztonságban érezni magát, bárhol is legyen, ezért prémium minőségű zárbetétjeikre mindig számíthat. Ezeket az elveket tükrözi küldetésük is: „ABUS: Innovatív biztonsági technológiák biztosítása az emberek számára 1924 óta.” Az Elzett Zár- és Lakatgyár szintén különböző lakatok, zárak és zárbetétek gyártására szakosodott nagyvállalat volt, gyára Angyalföldön, a Váci út mellett található. Nevét alapítójáról, László Zoltánról kapta (LZ). A cég első jogelődje a László Zoltán győri iparos által 1919-ben alapított egyéni cég volt, a László Zoltán Fémárugyár. Weboldalunkon az Elzett termékeit is megvásárolhatja.

A cég kisipari vasáru gyártásával foglalkozott, fokozatosan áttérve a bútorok és épületzárak gyártására, a tulajdonos-alapító szabadalma alapján. Titan zárbetétek: Egypontos bevésőzárt jelentenek tolózárral és megfordítható retesszel a belső ajtóhoz, amely az elülső oldalra rögzített kulccsal működik. Amennyiben ezektől a márkáktól rendelne zárbetéteket, nézzen be még ma a zar-zarbetet.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti.