Mit foglal magába a flottamenedzsment rendszer?

Sokan mikor meghallják ezt a kifejezést, akkor a járműkövető rendszerekre asszociálnak. De ennél sokkal többről van szó.

Flottamenedzsment rendszer számos feladatot foglal magában. Azon belül, hogy a járműkövető rendszereket magába foglalja, ide tartozik még a járműparkok kezelése és még sok más feladat is. Ahhoz, hogy mindig átlássuk az aktuális állapotot több szintből felépített ügyviteli rendszerre van szükségünk. Ide tartozik a gépjárművek beszerzése, fenntartása, üzemeltetése, amely jelentős költségeket von maga után. Ráadásul, ha nem megfelelően végzik a menedzselést, akkor további extra költségekkel kell számolnunk. A megfelelő működéshez egyértelmű szabályrendszerre és naprakész adatokra van szükség. Attól függően, hogy mekkora gépparkról beszélünk, annak függvényében növekszik a menedzselés adathalmaza és válik bonyolultabbá a feldolgozás. manapság egyre inkább jellemző a nagyobb vállalatokra, illetve szervezetekre, hogy bérelt autókat alkalmaznak, ugyanis ennek sokkal alacsonyabb költsége, mint saját céges autókat vásárolni és karbantartani.

Az easyTRACK GPS alapú nyomkövetői, járműkövető, illetve flottamenedzsment rendszerei akár több ezer autót is képesek nyomon követni egyszerre. Az interneten keresztül a világon bárhonnan elérhetőek a globális műholdas távfelügyeleti rendszerek. A GPRS rendszer segítségével online adatkommunikáció és valós idejű követést valósíthatunk meg. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést keressen fel a T.E.L.L. Software Hungaria Kft-t akár személyesen Debrecenbe a Vágóhíd utca 2-es szám alatt. Továbbá elérhetőek vagyunk a +36 52 530 130-as telefonszámon. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban keressen fel bennünket a www.tell.hu weboldalon!