Mit kell tudni a furgon bérlés kapcsán?

Olykor a saját személygépjármű túl kicsinek bizonyul. Tipikusan ilyen helyzetek a költözés és a nagyobb tárgyak szállítása. Költözködéskor nem csak a költöztető cégek szolgáltatásainak igénybevétele jelenti az egyetlen opciót, ugyanis a saját furgon bérlés rengeteg előnnyel jár, melyeket érdemes kihasználni.

Furgon bérlés kényelmes megoldást jelent, ha költözésről, nagyobb bútorok, tárgyak, eszközök szállításáról vagy bármilyen váratlan helyzetről van szó. A Rima autó teherautói rövid és hosszútávra egyaránt kibérelhetők kedvező feltételekkel. A gépjárművek kibérléséhez kaució fizetésére van szükség. Ennek mértéke a mérettől és a típustól, illetve a bérlés időtartamától függően változik. Furgont kizárólag huszonegyedik életévét betöltött, legalább egy éves vezetői rutinnal rendelkező személy veheti igénybe, akinek van érvényes lakcímkártyája, jogosítványa és személyi igazolványa. Az említett kaució az esetlegesen bérlő által okozott károk fedezetére szolgál. A kaució abban az esetben téríthető vissza, ha a teherautó visszaadásakor nem található sérülés vagy kár a furgonban.

Furgon bérlés
Furgon bérlés

Nem csak belföldön, hanem akár külföldre is lehet teherautót bérelni. Ekkor az alapfeltételek mellett az úti cél meghatározása is nagyon fontos. A furgon bérlés számos élethelyzetben nagy segítséget jelent. A legtöbb ember személygépjárművel rendelkezik, mely nem alkalmas a nagyméretű tárgyak szállítására vagy egy nagyobb volumenű költözésre. A furgon bérlés nagy mértékben megkönnyíti a szállítással kapcsolatos feladatokat, ráadásul nagyon sok stressztől is megszabadít. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a bérléssel kapcsolatban vagy kérdései lennének, akkor látogasson el a furgonberlesm1m7.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!