Modern állvány megfizethető áron!

A munkaállványok és a homlokzati állványok ideiglenes építmények. Magasabb pozíciójú munkaterületek kialakítását szolgálják az építkezési tevékenységekhez, épületeken, valamint ipari létesítményeken. Ezenkívül biztosítják a munkaterületek biztonságos megközelítését.

Állvány rendelhető a peri.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg magas minőségű állvány rendszereinket, amelyek minden igényét kielégítik majd egy építkezésen. A moduláris állványrendszerek gyors felállítási időt, nagy teherbírást, valamint biztonsági szintet garantálnak az össze- és szétszerelés, valamint a használat során. Míg a keretes állványzat célja a 3D állványépítés nagy tempójának biztosítása, a moduláris állványzat csomópontokkal a párkányok, konzolok és egyéb alkatrészek összekapcsolásához nagyobb rugalmasságot biztosít, valamint a geometriai beállításokhoz is megfelelő. Ennek során országspecifikus munkavédelmi jogszabályok és szabványok szabályozzák az állványzattal szemben támasztott követelményeket az összeszerelés, a merevítés, a rögzítés és a megfelelő teherbíró képesség tekintetében a különböző alkalmazási területeken. Az állványzat is az alkalmazási területéről kapta a nevét.

Az épület homlokzatán végzett munkákhoz keskeny homlokzati állványzatot használnak. Az építkezéseken általában munkaállványokat, valamint megerősítő állványokat alkalmaznak. Az ipari állványzat az ipari létesítmények hozzáférési és munkaállványainak elnevezése. Amennyiben a legjobb minőségű állványokat keresi, és megtekintené teljes készletünket, hogy megtalálhassa azt, amit keres, nézzen be még ma a peri.hu weboldalra és itt mindent megtalál ami érdekelheti. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk az állványokról.