Modern és megbízható fibroma eltávolítás

Ha Ön is olyan orvost keres, ahol modern és otthonos környezetben várják, ahol tapasztalt és profi szakember lesz a segítségére és ahol nem kell hosszan várakoznia, akkor keresse fel rendelőmet és biztos lehet benne, hogy minden szempontból elégedett lesz. A fibróma kötőszövet eredetű jóindulatú daganat, ami leggyakrabban a bőrön jelentkező elváltozás, de a méh izomzatában is megjelenhet, amit miómaként ismerünk. Amennyiben panaszt okoz, érdemes a miómákat eltávolítani, amit nálam meg is kaphat a legújabb módszerek által.

Az egyik leggyakoribb és legtöbbször emlegetett, a 35-40 éves korosztályt érintő nőgyógyászati betegség a méh izomfalából kiinduló jóindulatú daganat, fibróma vagy közismert nevén a myoma. A firbróma növekedhet a méh ürege felé és a méhből kifelé nőve is. Tünetei lehetnek a meddőség, alhasi fájdalom, vizelési fájdalom, székelési fájdalom, közösülési fájdalom, valamint a vérzészavar, viszont az is előfordul, hogy semmilyen tünetet sem produkál. Az a mióma, ami bár észlelt, de panaszokat nem okoz egyéni elbírálás szerinti gyakorisággal igényel kontroll-vizsgálatokat, viszont a panaszokat okozó fibróma gyógyítása esetében terápiás kezeléssel kell számolni.

A mióma gyógyítása történhet gyógyszeres kezeléssel és műtéti úton is. Gyógyszeres kezelés során a méh fibrómák jelentős érzékenységet mutatnak az oestardiol termelésre, így a tumor gyakran magától összemegy a menopausa után. A legújabb szemléletek szerint a műtéti megoldások terén az a cél, hogy a myomás pácienseknek megfelelő alternatívát nyújtsunk a csonkoló műtétekkel szemben, ezért az endoszkópos myoma eltávolítás az első számú választandó módszer.

Forduljon hozzám bizalommal a fibróma eltüntetése érdekében és biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz az eljárással és a végeredménnyel is! Ne feledje, az egészség mindig az első kell, hogy legyen!

Forrás: Fibróma