Műanyag nyílászárók és egyéb kiegészítők

A műanyag nyílászáró árakat folyamatosan alacsonyan tartjuk, és igyekszünk vevőink minden igényét maximálisan kielégíteni. Az SZG Ablak tökéletes termékeit az ország minden pontjában megvásárolhatja. Sok szempont alapján dönthet, így próbálunk némi támaszt nyújtani, hogy a legmegfelelőbb nyílászárót válassza magának.

Termékeink a penész képződése ellen is felveszik a harcot. A résszélőzessel felszerelt ajtók és ablakok biztosíthatják a folyamatos légcserét. Ez több szempontból is ideális, nem csak a penész képződését gátoljuk a folyamatos szellőztetéssel, hanem biztosítjuk szervezetünk számára a friss levegőt. A nyílászáróink továbbá hosszú időkön keresztül képesek ezt a feladatot ellátni. De minek köszönhető ez a hosszú élettartam?

Az anyagban rejlik a megoldás kulcsa. A PVC, vagyis a műanyag egy kemény anyag, ami megfelelő merevséget biztosít, bármekkora, és bármilyen legyen az ablak mérete, kialakítása. Ez az anyag továbbá lehetővé teszi, hogy légkamrák kerüljenek kialakításra az ablakok ajtók profiljában, így megfelelő hőszigetelést is biztosítanak, sőt hangszigetelést is. A termékeink gyors gyártási idővel kerülnek Ön elé.

Tíz év garanciát is vállalunk a minőségi nyílászáróinkra. 5 különböző termékünk közül választhat magának, de készséggel segítünk mi is a megfelelő termék kiválasztásában. Továbbá megtalál nálunk mindent ami egy cseréhez, beépítéshez szüksége, párkányok, könyöklők és szúnyoghálók is. A biztonságot is otthonába varázsolhatja a biztonsági üvegeink és vasalataink által.

Forrás: Műanyag nyílászáró