Munkavédelem a hatósági megfelelés érdekében

Akinek volt már része hatóság ellenőrzésben, az bizonyára tisztában van vele, hogy ha valamit nem találnak rendben, az bizony komoly összegekbe fog kerülni. Azonban van szakszerű megoldás, hogy ne kelljen gyomorgörccsel várnia az ellenőröket.

Munkavédelem alatt a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó biztonsági, valamint egészségügyi követelmények összességét értjük. Ezeket törvények, rendeletek, szervezeti intézkedések és intézményi előírások is támogatják. A munkavédelmet érintő jogszabályok és szabályok több tucat körülményesen megfogalmazott törvényt és szabályzatot tartalmaznak, melyek értelmezése sem egyszerű, így, ha egyedül akarja átültetni a valóságba, akkor hamar befonja a létező és nem létező haját is. Ráadásul, ha sikerül abban az esetben sem lehet benne biztos, hogy mindent jól értett. Szerencsére ma már vannak olyanok, akik leveszik a válláról a terhet és segítenek kipipálni a munkavédelemre vonatkozó összes pontot, hogy ha jön egy váratlan ellenőrzés akkor se kelljen idegeskednie.

A tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldalon éjjel – nappal hívható elérhetőséget találhat, arra az esetre is, ha vészhelyzet van és minél előbb szüksége van a segítségre. A weboldalon továbbá megtekintheti a referenciák hosszú listáját, azokat a cégeket, akiknek már nem kell aggódniuk az ellenőrzések miatt. Nem kell amiatt aggódnia, hogy mi van akkor, ha jön az ellenőrzés és valamit nem találnak rendben, ugyanis a tuzvedelem-munkavedelem-haccp.hu weboldal csapata 200 százalékos garanciát vállal. Vagyis, ha az ellenőrzés során valamit nem találnak rendben és büntetést kap, akkor a büntetés teljes összegét kifizetik, ezenkívül a náluk elköltött összes pénzét visszakapja.