Musso könyvek rendkívül jó áron

Guillaume Musso (született 1974. június 6 -án) francia regényíró. Az egyik legnépszerűbb kortárs francia szerző. Musso 1974-ben született Franciaországban, Antibesben (Alpes-Maritimes).

Musso könyvek rendelhetőek a book24.hu-n, ezért nézzen be még ma és böngésszen bátran a Musso könyvek kínálatában hogy megtalálhassa kedvencét. A középiskola befejezése után 19 évesen az Egyesült Államokba távozott. Több hónapot töltött New Yorkban, más fiatal külföldiekkel élt, és fagylaltárusítással keresett pénzt. Aztán visszatért Franciaországba, közgazdász diplomát szerzett, és középiskolákban tanított. 2001-ben jelent meg első regénye, a Skidamarink című thriller, amely a Mona Lisa ellopásával kezdődik a Louvre-i Musée-ből. Egy autóbaleset után halálközeli élmények kezdték érdekelni, és elképzelt egy történetet egy hazatérő emberről a halál megérintése utáni életről. Ebből lett az És azután című regény, amelyet 2004 -ben adott ki az XO Editions, amely több mint 1 millió példányban kelt el Franciaországban, és 23 nyelvre fordították le. Ezt követően Gilles Bourdos által rendezett filmet John Malkovich és Evangeline Lilly főszereplésével, amelyet 2009 januárjában mutatták be Franciaországban, majd nemzetközi szinten is látható volt.

2009 -ben Musso volt a második legjobb bestseller -szerző Franciaországban, és egy 2011 -es Edistat tanulmány szerint a harmadik helyet foglalja el a legtöbbet eladott szerzők listáján könyvek Franciaországban 2008 óta, közvetlenül Stephenie Meyer után és Harlan Coben előtt. Regényeiből mintegy 11 millió példányt adtak el világszerte, és 34 nyelvre fordították le. Amennyiben még ennél is többet tudna meg az íróról vagy megtekintené a könyveket amelyeket megrendelhet, nézzen be még ma a book24.hu weboldalra és itt megtalálhatja majd a teljes kínálatot.