Ne nyugodjon bele a fájdalomba! Van megoldás a térdfájdalom ellen!

Életkoról és életmódtól függetlenül gyakorlatilag bárkinél jelentkezhetnek a térdfájdalom kínzó tünetei. Akár fiatalról, akár idősebbről van szó, nem szabad belenyugodni a fájdalomba, az ugyanis idővel komoly mértékben korlátozni fogja a mozgás szabadságot és a mindennapi kedvre is negatív hatással lesz.

Térdfájdalom ellen a legjobb mielőbb tenni. Természetesen érdemes orvoshoz fordulni és kideríteni, hogy mi áll a kínzó fájdalom hátterében. Idősek esetében jellemzően az ízületi porc kopása, míg fiatalabbaknál a sportsérülés és az ízület túlzott megerőltetése miatt jelentkezhet a fájdalom. A túlsúly is komoly tényező, mely szintén okozhat térdízületi fájdalmat, mivel az ízfelszíneken elvékonyodnak a porcrétegek a kopás miatt. Fontos kezelni a térdfájdalmat, figyelembe véve a kiváltó okokat. A fájdalomcsillapítás elkerülhetetlen, annak érdekében, hogy a fájdalom ne befolyásolja negatív irányba a mindennapokat. Sok idős ember szeretne minőségi időt tölteni az unokájával, azonban ez nem történhet meg a folyamatosan fenn álló fájdalom miatt. Rendkívül elkeserítő, amikor a papa nem tud az unokával focizni vagy a mama inkább ül a fájdalom miatt, mintsem kergetőzzön az unokával.

Ha hatékony fájdalomcsillapító alternatívára van szüksége, akkor érdemes kipróbálni a Dolixirt, mely egy spray kiszerelésű készítmény, melyet közvetlenül a probléma forrásánál lehet alkalmazni. A készítmény nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat és színezőanyagokat, kizárólag természetes összetevők vannak benne, mint például MSM, kollagén, vadgesztenye, eukaliptusz, mentol, gyömbér, rozmaring, kamilla és hegyi árnika. A Dolixir már számos térdfájdalommal küzdő ember életét változtatta meg, sikeresen enyhítette, illetve szüntette meg a kellemetlen fájdalmat.