Nívós új építésű lakások Budapest

Bemutatjuk Pest egyik legszebb részén megtalálható új építésű lakásait. Az épület és a benne található lakások minden mai korszerű elvárásnak megfelelnek, amely egyértelműen a magas építészeti színvonalat képviseli.

Az új építésű lakások Budapest szívében, a  Pannónia utcában épülnek a hazai tulajdonú BHG ingatlanfejlesztő csoport komoly hozzájárulásával, mely számtalanszor bizonyította rátermettségét a hasonló beruházásokkal kapcsolatban. Újlipótváros a 13. kerület egyik dinamikusan fejlődő és közkedvelt városrésze. A Pannónia utcában épülő új építésű lakások kitűnő kilátást biztosítanak a Budai hegyekre és a közelben minden megtalálható, ami a kényelmes, ugyanakkor pezsgő élethez szükséges. A 13. kerület minden fontos intézménye, vendéglátó helye és szórakozóhelye egy karnyújtásnyira van az épülettől, így minden korosztály könnyedén megtalálja, azt amit keres. A közelben megtalálható nagyobb plázák és bevásárló csarnokok, a Nyugati Pályaudvar, kávézók, nonstop boltok, általános és középiskolák, de még a kikapcsolódásra vágyok is megtalálhatják a környéken a rakpartot, illetve az élettel teli belvárost is.

Mindenféleképpen megéri hozzánk fordulnia, ha magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú új építésű lakást keres Budapest szívében. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére munkanapokon a +36 20 366 3660 telefonszámon. A lakások száma korlátozott, így ne habozzon felkeresni minket, ha lakást vásárolna a lehető legjobb áron Budapest szívében. Minőség, színvonal és igényesen kialakított lakások várják a lehető legjobb helyen. Vásároljon lakást Újlipótváros egyik legszebb utcájában és garantáltan nem fogja megbánni a döntését, mert itt rátalál álmai otthonára, ahol Ön és családja kényelemben és biztonságban élhetik mindennapjaikat.