Nőgyógyász Tatabánya – komplex vizsgálatok az egészségünk megőrzésért!

A nők életében az egyik legfontosabb dolog melyre nagy hangsúlyt kell, hogy fektessenek az éves nőgyógyászati vizsgálat. Ugyanis ezeknek a szűréseknek köszönhetően, nagyon sok kellemetlenséget és betegséget kerülhetünk el.

Nőgyógyász Tatabánya magánrendelővel várja minden kedves páciensét. A rendelőben Dr. Ferencz Zoltán szülész-nőgyógyász és egyben klinikai főorvos, fogadja a betegeket. A magánrendelő 2003-óta működik, ám a főorvos, több mint 30 éves szakmai tapasztalttal rendelkezik. A nők számára ez egy nagyon kiszolgáltatott és kellemetlen helyzet tud lenni, ám annak érdekében, hogy minden beteg a legnagyobb nyugalomban és mosollyal az arcán távozzon, mindent megteszünk. A rendelőnk nyugodt és kellemes közegnek van kialakítva, annak érdekében, hogy még kellemesebbé tegyünk a várakozással töltött időt. A páciensek előre egyeztetett időpontra érkeznek, így próbálva minimálisara csökkenteni a várakozási időt. A magán rendelő korszerű műszerparkkal és mindenben teljes mértékben megfelelő modern szülészeti és nőgyógyászati ambuláns ellátás követelményeinek.

A magánrendelő által egy sokkal belsőségesebb orvos és beteg viszony alakulhat ki, hiszen a rendelés nem egy versenyfutás, hiszen minden egyes páciensre minimum 15 perc rendelési időt fordítunk, ám ha szükséges, akkor azt is meghosszabbítjuk. Abból kifolyólag, hogy ismerem a dolog másik oldalát, a korházi rendelést követően, ahol nem tudunk elég időt fordítani egy-egy betegre, ennek a hiányát szeretnénk kiküszöbölni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést kattintson a honlapunkra, melyet a www.dr-ferencz-zoltan.hu honlapon talál. A magánrendelőnkben számos vizsgálatot elvégzünk. Forduljon hozzánk bizalommal!