Nőgyógyászat teljes kivizsgálással a belvárosban elérhető áron

A rendszeres orvosi kontroll elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez. A hölgyek számára különösen fontos a különböző szűrővizsgálatok elvégzése, ajánlott évente többször is felkeresni a nőgyógyászt. A nemcsak panaszok esetén, de megelőzési céllal megejtett kivizsgálás a nők intim testrészeinek teljes körű egészségügyi ellátását szolgálja, magában foglalva a kényesebb eseteket is. Belvárosi Orvosi Centrum diszkréten kezeli a páciensek kívánságait, és mindent megtesz kényelmük biztosítása érdekében.

Belvárosi nőgyógyászat a Ferenciek terén teljes körű szolgáltatással várja a pácienseit, ha szüksége van nőorvosi felülvizsgálatra, panasza van vagy kérdezni szeretne a fogamzásgátlásról. Felnőttek és tinik kezelés céljából bejelentkezhetnek a +36 30 8707427-es vagy +36 30 372 6832-es telefonszámon vagy érdeklődhetnek info@boc.hu e-mail címünkön. A személyes kapcsolatfelvétel során fontos, hogy részletesen megismerjük egészségügyi problémáját. Korszerű technológiával segítünk, hogy hétköznapjai gondtalanok legyenek. Az éves szűrővizsgálat mellett menstruációs zavarok, kismedencei gyulladások, méhszájseb gyógyítását végezzük, de kérhetnek tanácsadást a fogantatással kapcsolatban is. Weboldalunkon pontos leírás talál szakrendelőnkről, ahol a páciens egészsége a legfontosabb!

A minőségi nőgyógyászati rendelés elérhető áron megtalálható a Ferenciek tere 7-8. szám alatt. Pácienseink számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Szakképzett munkatársaink minden női problémára találnak megoldást! Igényes rendelővel, modern felszereléssel várjuk azokat, akiknek fontos a biztonság és a jó közérzet! Ne hanyagolja el egészségét, gondoljon a holnapra és jöjjön el nagy szaktekintéllyel rendelkező orvosainkhoz kivizsgálásra! Ossza meg gondjait velünk, segítünk orvosolni, bármilyen panasza is legyen! Belvárosi Orvosi Centrum szakrendeléssel, tiszta és barátságos környezetben fogadja a pácienseket az előjegyzés alapján. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és foglaljon időpontot!