Női ruha minden alkatra

Nincs is annál nőiesebb, mint amikor egy nő lenge nyári ruhában végig lejt az utcán. A nők nagy része szereti az egybe ruhát, hisz gyorsan belelehet bújni és a különféle kiegészítőkkel kedvük szerint variálhatják.

Női ruha egyik nagy előnye, hogy évszaktól függetlenül lehet őket hordani. A kiegészítők függvénye, hogy egy ruha lenge, hétköznapi darabként funkciónál, vagy éppen alkalmi eseményen tündököl – e benne. Természetesen ahogy a többi ruhadarab esetében, úgy az egybe ruháknál sem érdemes partizán módon bármit magunkra ölteni, hanem érdemes az alkat függvényében öltözködni, hisz ami az egyik nőn varázslatos látványt nyújt, az egy másikon hervasztó látvány lehet. Sajnos sokan mindezt nem veszik figyelembe, így a megrendelt darab később csalódást okozhat a tükör előtt állva. De, hogy milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani?

A legfontosabb a méret figyelembe vétele, hisz a ruha nevetséges hatást kelthet. Ne akarjon beleférni egy két mérettel kisebb ruhába, de nagyobb ruhát sem érdemes rendelni, mivel csak lógni fog. Mindkét esetben komikus hatást érhet el. Ugyanakkor nem szabad elmenni a fazon kérdésköre mellett sem. A különféle testalkatokhoz más és más egybe ruha dukál. A magasság szempontjából sem mindegy mire esik a választása. A maxi ruhák igazán a magas hölgyeken tudnak érvényesülni, azok a hölgyek, akik magasságban 164 cm alatt vannak, ettől a darabtól tömzsinek tűnhetnek, a ruha olyan hatást kelthet mintha összenyomná őket. Alakra simuló darabot elsősorban azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akiket a természet homokóra alakkal áldott meg. Molettebb, körte alkattal bíró hölgyek számára kifejezetten a pánt nélküli „A” vonalú ruha illik, az ő alkatukat ez a fajta ruha emeli ki igazán. Bármilyen testalkatú is legyen Ön, az onlineturi.hu webáruházban biztosan megtalálja az Önhöz illő darabot!