Nőként hatékonyan a csontritkulás ellen

A csontritkulás főként idősebb korban jelentkezik, de olykor a fiatalokat sem kíméli. A nők pedig veszélyeztetettebbek, ha csontritkulás van szó. A csontritkulás az egyik leggyakrabban előforduló betegség, mely esetében tulajdonképpen ízületi gyulladásról beszélhetünk. Bár kialakulása nem ismert, ma már köztudottá vált, hogy a menopauza idején járó nőket gyakran érinti.

A Proenzi Lady kifejezetten a csontritkulásban szenvedő hölgyek készítménye. Mivel a nőket bizonyos kor felett gyakrabban érinti, így a Proenzi megalkotta a kimondottan nekik való készítményét. A Proenzi Lady nagy előnye, hogy a glukózamin mellett OsteoComplexet is tartalmaz. A csontok egészségének megőrzésében nagy szerepet játszanak a kalcium, a D- és K-vitamin, mely az OsteoComplex kombinációja.

Kétségtelen, hogy a két nem között biológiai különbségek vannak, mely miatt különféle betegségekben szenvedhetnek. A nők esetében ilyen lehet a csontritkulás, mely a változó kor beköszöntével sokkal gyakrabban jelenik meg. Ennek pedig kizárólag biológiai okai vannak. A menopauza idején ugyanis a hormonrendszerben áll be változás. Ennek ismeretében azok a nők is veszélyeztetettek, akik menstruációs zavarokkal küzdenek.

A csontritkulás megjelenésének kezdeti fázisában nem jelentkeznek tünetek, míg később a betegek tompa fájdalomról számolnak be.  Amennyiben kezeletlenül hagyjuk, erős fájdalom is jelentkezhet. A csontritkulás tulajdonképpen a csontanyagcsere zavara, mely ellen azonban felvehetjük a küzdelmet. A Proenzi Lady szedésével megfelelő módon támogathatjuk a szervezetünket a szükséges anyagokkal.

Amennyiben szeretne bővebben is olvasni a csontritkulásról, illetve a Proenzi Lady készítmény hatóanyagairól, látogasson el a www.proenzi.hu internetes oldalra, ahol a csontritkulás szakértőitől olvashat a csontritkulásról.