Nyugdíjas életmód magazin online

Minden korosztály számára szükség van olyan weboldalra, melyen megtalálja a számára érdekes témákat, ahol olyan cikkek közt böngészhet, amik választ adnak kérdéseikre, esetleg tudakozódhatnak a nagyvilágban történtekről.

Ha Ön nyugdíjas, illetve már betöltötte az ötvenet és a nyugdíjhoz közeledik, mindenképp látogassa meg a seniorplus.hu oldalt, és az életmód magazin címkéi közt, az Ön érdeklődési köre alapján válassza ki a legérdekesebb témát. Itt olyan cikkeket olvashat, melyek az idősebb korosztály szemszögével nézve lettek összeállítva, csakis olyan témákat dolgoztunk fel, amik érdekesek lehetnek számukra. Olvashatnak a nyugdíjról, az erre az időszakra való felkészülésről, és tudakozódhatnak lényeges információkról, amik valóban érdeklik is őket, illetve melyekből hasznos tippekhez juthat. Megismerkedhetnek az aktuális utazási ajánlatokról, elolvashatják egészségügyi tippjeinket, vagy épp a párkapcsolatról írt véleményeinket is.

A pénzvilág menüpont alatt megtalálja a „Hadd dolgozzanak a nyugdíjasok!” írásunkat. Bár elsőre furcsán hangozhat ez a kijelentés, viszont ebben a cikkünkben leírjuk részletesen, hogy a diákszövetkezetek mintájára, július elsejétől a jogszabályok már lehetővé teszik, hogy az idősek foglalkoztatására megalakulhassanak a közérdekű nyugdíjas szövetkezetek. Ez minden nyugdíjas számára remek lehetőséget nyújt, hisz ha kevésnek találják a havi juttatásaikat, akkor ezzel kiegészíthetik anélkül, hogy meg kellene válniuk nyugdíjuktól. A szövetkezeten keresztül szerzett jövedelmük után, nem kell egészségügyi, valamint nyugdíjjárulékot sem fizetniük, csupán a 15%-os személyi jövedelemadót. Ezáltal lehetővé válik számukra, hogy többet költsenek utazásra, hobbijukra, illetve családtagjaikra.