Olcsó szállás Győr városában

Győr az egyik legkedveltebb magyar város, amely látnivalókban és rendezvényekben egyaránt gazdag. Bulizni vágyó fiataloknak, családoknak és az idősebb korosztálynak is egyaránt tökéletes, így érdemes ide ellátogatni.

Olcsó szállás Győr – Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen pezsgő élettel rendelkező városban a szállás árak is az egekben vannak, ez azonban nem feltétlenül van így, lehetséges olcsó szállást foglalni, kitűnő felszereltséggel a Vizek Városában. Győrben az Etalon Hotel kínál elérhető áron jól felszerelt szobákat, akár osztálykiránduláson lévő diákoknak, nyugdíjas találkozó tagjainak, baráti társaságoknak, sportversenyek résztvevőinek tökéletes. Az épület udvarán kiváló parkolási lehetőség van akár személygépjárművek, akár kisbuszok számára. Természetesen tömegközlekedéssel is nagyszerűen megközelíthető az Etalon Hotel, mely a Hűtőház utcában található. A hotel kiváló állapotban van, ugyanis az elmúlt években teljes felújításon esett át az épület. A szobák berendezése és a műszaki eszközök többsége is teljesen új, tehát a vendégek jól felszerelt környezetben tölthetik el a Győrben töltött napokat.

A hotel rendkívül kedvező áron kínálja a két- és háromágyas szobákat. A szobaár tartalmazza a konyhahelyiségek használatát, beleértve az ott található eszközöket, mikrohullámú sütőt és tűzhelyt. A mosókonyhákban mosógépek és ruhaszárítók állnak a vendégek rendelkezésére. A vendégek számára a wifi-hozzáférés ingyenes. A szobákban hűtőszekrény és LED-televízió található. Ha csak egy-két napra vagy hosszabb időre érkezik Győrbe és nem szeretne komolyabb összeget kiadni a szállásra, akkor érdemes az Etalon Hotelt választani! Bővebb információkért látogasson el az etalonhotel.hu weboldalra!