Ön is vágyik egy kubai álomnyaralásra?

Kuba egy csodaszép szigetállam, mely területét tekintve nagyobb, mint Magyarország. Ez az egyik legkedveltebb utazási desztináció, ami nem csoda, hiszen egy egzotikus, képeslapokra kívánkozó szépségű országról van szó.

Kuba az egzotikus utazásokat tekintve az egyik nagy kedvenc. Egész évben kiváló az időjárás, a hazai viszonyokat tekintve Kubában még télen is kellemesen meleg van. A tipikus kubai atmoszféra és látnivalók, a csodás tengerpartok a magasba nyúló pálmafákkal hamar magával ragadja a turistákat. Sok kubai turista mindössze egy nap erejéig tekinti meg a helyi látnivalókat, városokat, azonban mindenképp azt javasoljuk, hogy legalább pár napot szánjon a főváros, Havanna, illetve a helyi látnivalók megtekintésére. Kuba ugyanis elég messze van ahhoz, hogy kizárólag egy tengerparti nyaralás miatt utazzon oda. Ha hajlandó nyitni a helyi élet stílus és a helyiek felé, akkor rengeteg érdekességet tudhat meg, belekóstolhat a valódi kubai kultúrába.

Ugyanakkor érdemes előzetesen tájékozódni, úti beszámolókat megismerni Kubáról, így nagyon sok hasznos információt megtudhat az országról és nem érik meglepetésként az ott látottak. Havanna bizonyos részei meglehetősen lepukkantak, az élelmiszerboltokban némileg hiányos a kínálat, illetve az országban nagy a szegénység. Nem árt ezzel is tisztában lenni. Ugyanakkor az emberek nagyon kedvesek és vendégszeretők. A nehézségek ellenére egy rendkívül életigenlő, pozitív népről van szó, akik imádják a zenét és a ritmusos táncot. A bátrabbaknak érdemes táncos eseteken, salsa oktatáson is részt venni! Ha szeretne eljutni Kubába, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az invia.hu weboldalra, ahol meg tudja tekinteni a kiváló utazási ajánlatokat a csodálatos Kubába nagyszerű árakon!