Opi körömlakk a szép körmökért

Az OPI vezető szerepet tölt be a professzionális körömápoló iparban, és az OPI termékek szalonokban és gyógyfürdőkben is látható világszerte. Életkorától, szakmájától vagy hangulatától függetlenül az OPI minden életmódhoz és személyiséghez illeszkedő szín- és körömlakk-formulával rendelkezik.

Opi körömlakk rendelhető mindenféle színben a probeauty.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha önnek is körömlakkra lenne szüksége és régóta kipróbálná már az opi körömlakkokat. Az OPI körömlakkokat a 2015 -ös Stylist Choice Awards díjátadón a kedvenc körömlakk gyártónak, valamint a Nails Magazin 2014 -es Reader’s Choice Awards díjátadóján is a kedvenc körömlakkjának választották. Számos színgyűjtemény áll rendelkezésre, mindegyik egyedi pigmentációval és adalékanyagokkal. A körömlakkok ára alig pár száz forintba kerül a legtöbb szalonban és webáruházban. Vannak fényes és matt fedőrétegek is ezekhez a lakkokhoz, valamint alaplakkok. A Classic kollekcióban közel 100 különböző árnyalat található, a vörös, rózsaszín, lila, korall, kék, barna, fekete, bogyós, zöld, ezüst és arany színben. Ez az időtlen és szezonális színválaszték. Sok ilyen színt gyártottak a vállalat kezdete óta, például az OPI Red körömlakkot.

Jelenleg 42 különböző lágy árnyalat létezik a fehértől a puha taupe-ig, az ezüst csillogó lakkig. A Soft Shades 2015 -ös kiegészítései közé tartozik az orchidea rózsaszín és a Petal Soft nevű rózsaszín csillogó lakk. Ez a kollekció tökéletes befejezése az esküvői manikűrnek. A Brights kollekció szemet gyönyörködtető, divatos színeket tartalmaz. Ezek nem feltétlenül neon színűek, csak élénk és energikus színek, köztük rózsaszín csillogó, narancs, ón tónus, kékeszöld és kék. Amennyiben körömlakkot rendelne kínálatunkból nézzen be a probeauty.hu weboldalra.