Óriás buborék műsor

Ha ön is óriás buborék show-t rendelne valamilyen eseményre, akkor most itt az alkalom hiszen kedvező árakkal várunk mindenkit.

Óriás buborék műsor elérhető a musor-iroda.hu weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran ha ön is valamilyen eseményre igényelne óriás buborék műsort és garantált lesz a szórakozás, ráadásul az árak is igen alacsonyak. A több méter hosszú óriás buborékok mindenkit elbűvülnek és a bubifújó mester biztosítja, hogy mindenkinek elálljon a lélegzete miközben a kert vagy az udvar egy valóságos bubiországgá változik. Teljesen mindegy, hogy oktatási intézmény rendezvénye, farsang, gyermeknap, céges esemény vagy családi rendezvény, az óriás buborékokért mindenhol odalesznek a kicsik és nagyok egyaránt. A kisebbeknek lehetőségük lesz pukkasztani, míg a nagyobbak kipróbálhatják a bubifújást. Ha nagyon sok gyerek lesz, akkor többen tudunk a helyszínre érkezni, így lesz még nagyobb az élmény. A Bubikavalkád és a Bubikánaán is kiegészíthető bubifújó géppel, ami pluszt látványosságnak számít és a kicsik is imádni fogják.

Ha kérdések merülnének fel a buborék show-val vagy az árakkal kapcsolatban nem árthat felvenni a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a 70 255 1999 telefoszámon, vagy küldjön e-mailt bátran a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címen és itt kollégáink minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére állnak majd hogy válaszolhassanak a feltett kérdésekre. A weboldalunkon megtekinthető árak már tartalmazzák az ÁFA-t és az anyagköltséget is. Budapest területén belül pedig teljesen díjtalan lesz a kiszállás. Ha esetleg még ennél is több részletet és információt szeretne olvasni  a buborék show-ról, nincs más dolga, mint fellátogatni a musor-iroda.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd a különböző szolgáltatásainkról is.