OSB lap Akció a Panmanfa fatelep és építőanyag kereskedésben!

Vásároljon OSB lapot  verhetetlen áron a Panmanfa fatelepen és építőanyag kereskedésben! A Panmanfa most hihetetlen készlettel rendelkezik, hogy vásárlóinak a lehető legkedvezőbb OSB lap árakkal kedveskedjen.

Rendeljen most Akciós OSB lapot, kérjen kiszállítást és mi azonnal kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Igény esetén kivitelezést vállalunk OSB-ől készülő gyorsszerkezetű épületekhez, melléképületekhez és tetőzsindelyezéshez. Akciós OSB OSB lap mellett rendelkezünk nútféderes OSB táblákkal is! Válasszon igényének és a funkciónak megfelelő építőanyagot és kiegészítőket. Kínálatunkban kapható 6mm, 8mm, 10mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 22 mm, 25 mm. Rendelés akár 2990 Ft-tól / tábla, mely akciósan, drasztikus árleszállítással kapható 3350 Ft- helyett. Látogasson el szaküzleteinkbe: Debrecen fatelep és építőanyag kereskedés, Üllő fatelep és építőanyag kereskedés Maglód fatelep és építőanyag kereskedés, Kunszentmárton fatelep és építőanyag kereskedés.

OSB lap rendelés és kiszállítás ezekre a településekre és környékükre: OSB kiszállítás: Pest megye, Szarvas, Szentes, Tiszakécske s környékére. Vásároljon most akciós OSB táblát, mely számtalan területet felhasználható az építőiparban! Például  falak, aljzat és tetők fedésére kiválóan alkalmazható, csavarozható akár előfúrás nélkül! Festhető és vakolható! A lapok nedvességre nem vetemednek a speciális összeragasztás miatt, ezért vízállóak, nedves környezetben is felhasználhatóak. Amennyiben felkeltette érdeklődését az OSB lap akció keresse ügyfélszolgálatunkat 06-30/458-2134 vagy 06-20/589-1606 telefonszámon és a info@panmanfa.hu e-mail címen. Látogasson el kereskedésünk valamelyikébe, szakembereink készséggel válaszolnak minden kérdésére!