Páramentesítő készülékek minden mennyiségben!

A páramentesítő olyan készülék, amely nedvességet vesz ki az otthoni levegőből. Ha Önnek vagy családtagjainak asztmája vagy allergiája van, a páramentesítő segíthet enyhíteni a tüneteket és megkönnyíti a légzést.

Páramentesítő rendelhető a legjobb áron a fisherklima.hu weboldalon tehát látogasson el ide, ha ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje befektetni egy páramentesítő gépbe. Biztosan emlékszik még az általános iskolában tanult vízfogalmakra: párolgás, páralecsapódás és csapadék. Amit talán nem vesz észre, az az, hogy a víz körforgása mindig a beléglegzett levegőben zajlik, akkor is, ha bent tölti az időt. A „páratartalom” a levegőben lévő vízgőz mértéke. A párátlanítók eltávolítják vagy minimalizálják ezt a vízgőzt. A párátlanító úgy működik, hogy a ventilátoron keresztül meleg levegőáramokat von be tekercsébe. A meleg levegő összehúzódik, amikor a gép hűtőtekercsén keresztülmegy, és a páramentesítőben a páralecsapódás marad. A hűvösebb, szárazabb levegőt ezután a gép másik oldalán keresztül engedik vissza az otthonába. A párátlanítónak képesnek kell lennie arra, hogy a levegő nedvességét 30-50% relatív páratartalommal csökkentse. Sok párátlanító rendelkezik mérővel, amely méri a relatív páratartalmat ott az otthonában, és beállíthatja a páratartalmat a kívánt százalékra.

Lehet, hogy a párátlanító nem mindenki számára működik ugyanúgy. Van néhány lehetséges mellékhatása, ha használja a térben. A párátlanítók szárazabbá teszik a levegőt. Ha már száraz éghajlaton él (például sivatagban vagy magaslati területeken), vagy ha otthoni fűtéshez gáz vagy villamos energiát használ, akkor páramentesítőre nincs szükség. Amennyiben többet tudna meg a párátlanítókról, azok használatáról és működéséről, nem kell mást tennie, mint ellátogatni hozzánk a fisherklima.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat.