Párologtató jó áron online

A vizes párologtatókban az illóolajat cseppenként adják egy vízzel töltött edénybe. A készülék bekapcsolásakor vízgőz keletkezik, amely az illóolajjal együtt a levegőbe kerül. Vizes diffúzor használata ajánlott azokban a helyiségekben, ahol az illatosítás mellett a levegő párásítása is fontos. A fűtés és a légkondicionálás egyaránt kiszárítja az otthoni vagy irodai levegőt, ezért ajánlatos párásítást biztosítani a nyálkahártya, a bőr és a haj egészségének megőrzése érdekében.

Párologtató jó áron rendelhető a citidepo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent.  Színváltó párologtatók is léteznek. LED-világításukkal hangulatos fényt bocsátanak ki magukból, de vannak olyanok is, amelyek ritmikusan változtatják így a színüket. Használhatja őket egyfajta fényterápiás eszközként is. Használatuk biztonságosabb párolgást tesz lehetővé, mivel ezek az eszközök nyílt láng használata nélkül az elektromos hálózatról működnek, nem igényelnek felügyeletet, a gyermekszobákban is használhatók. Feltétlenül csak 100% -ban természetes, oldószermentes, tesztelt illóolajat használjon a diffúzoraiban.

Az oldószeraromák (például alkohol) károsíthatják a készüléket, megtámadhatják annak felületét és csökkenthetik az illóolajok hatékonyságát.  A diffúzor levegőjébe kerülve az olajok az oxigénmolekulákhoz kötődnek, és néhány órára hozzájuk kapcsolódnak, ezáltal felfrissítik és javítják a levegő minőségét. A lakás és az iroda illatosítása mellett a készülék tökéletesen alkalmazható helyfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanságra és stresszoldásra jól megválasztott illatokkal. Amennyiben többet tudna meg és párologtatót rendelne, keresse fel a citidepo.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat a termékekről és a rendelésről is.