Pilótaképzés profi szakemberek segítségével

A repülés semmihez sem fogható élmény. Sokan nem elégednek meg azzal, hogy kizárólag utasként emelkednek a magasba, hanem szeretnék megtapasztalni az érzést, hogy milyen kézbe venni az irányítást. Ha régi álmod, hogy te magad emeld a magasba a gépet, akkor a Skyhawk Aviation Kft pilótaképzés moduljait neked találták ki!

Pilótaképzés – Vannak, akiket a hideg kiráz a repülés gondolatára, míg mások alig várják, hogy újra és újra a levegőbe emelkedjenek és megtapasztalják a repülés semmihez sem fogható élményét. Ha te is az utóbbi tábort erősíted és már az oviban is repülő volt a jeled, akkor a Skyhawk Aviation Kft pilótaképzés moduljaival valóra válthatod régóta dédelgetett vágyad. Akár a hobbirepülés, akár a nagygépekkel való repülés világa vonz, a moduláris képzésekkel idővel a pilótafülkében találod magad. A Skyhawk Aviation Kft pilótaképzés moduljai úgy vannak kialakítva, hogy bármi is a célod a repülés világába szilárd alapokkal tudj belépni. Mindez barátságos, profi szakemberekkel és alapos tanulással válik valóra. Ha bizonytalan vagy, akkor érdemes részt venni egy bevezető repülésen, aminek köszönhetően még közelebb kerülhetsz a pilótaképzés csodálatos világához.

A Skyhawk Aviation Kft háromféle modult kínál a repülni vágyók számára. A LAPL képzés szabadidős célú pilóta-szakszolgálati engedély, mellyel legfeljebb kétezer kilogramm felszálló súlyú, egymotoros repülő vezethető, mely három utas befogadására képes. A PPL magánpilóta szakszolgálati engedély, mely az első képcsőfok ahhoz, hogy egy nap hivatásos pilóta váljon belőled. Az NVFR képzéssel éjszakai jogosítványt szerezhetsz. Bármelyik pilótaképzés modul keltette fel az érdeklődését, érdemes ellátogatni a skyhawk.hu weboldalra, ahol bővebben tájékozódhat!