Póló nyomtatás

A póló nyomtatás népszerűbb mint valaha! Ha egyedi pólót szeretnénk, netalán egy csapat részére készítenénk el a különleges csapatmezeket, ma már könnyedén megtehetjük.

A póló nyomtatás ma már kiváló minőségű nyomatokat jelent. Ha minőségi szolgáltatást választunk, nem kell attól tartanunk, hogy a felvitt embléma leválik, töredezik vagy egyszerűen lekopik. Ha biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a legjobb minőséget kapjuk, akkor keressük a Pólóvarázs csapatát!

A póló nyomtatás megkezdése előtt néhány kérdésre meg kell adnunk a választ. A legalapvetőbb kérdés mi lenne más, minthogy mi kerüljön a pólóra? A grafika kiválasztása vagy megtervezése egyes esetekben grafikai ismereteket követelhet. Annak érdekében, hogy minél könnyebb dolgunk legyen, a polovarazs.hu elkészített egy csodálatos pólótervező alkalmazást. Mi magunk választhatjuk ki, hogy milyen mintát szeretnénk elhelyezni a pólón; válogathatunk az igényes és humoros sablonok között vagy feltölthetjük a saját grafikáknak. Tudni kell azonban, amennyiben saját képi anyagot töltünk fel, mindenképpen nagy felbontású fájlra van szükség; így lesz tökéletes a végeredmény, amilyet szerettünk volna.

A pólótervező alkalmazás természetesen feliratok készítését is lehetővé teszi. Néha a grafikai elemek mellett, néha pedig önállóan van szükségünk a szöveges feliratokra. Most már ezeket roppant egyszerűen kezelhetjük és szerkeszthetjük.

Az így elkészített pólóterveket természetesen lementhetjük vagy rendelésként el is küldhetjük a Póló Varázs részére. A legtöbb esetben a néhány darabos rendelések a leginkább kifizetődőek, ám a polovarazs.hu csapata akár a több száz darabos rendeléseket is fogadja. Ráadásul rövid határidővel dolgoznak még ilyen nagy mennyiség esetén is.