PR cikk megjelentetésével esélyt ad vállalkozásának a keresőkben való előrejutásban

A rohanó üzleti életben nem mindegy, hogy vállalkozásunk hányadik helyen kullog a sorban. Rengeteg konkurens cég van, hiszen amint kiderül egy-egy termékről vagy szolgáltatásról, hogy igen kelendő máris rástartol a konkurencia. Amennyiben úgy érzi, hogy vállalkozásának kell egy kis erősítés, hiszen a konkurencia máris csatasorba állt, akkor a legjobban egy PR cikk megjelentetésével erősítheti meg vállalkozását.

A PR cikkben érdemes hangsúlyozni, hogy miben vagyunk jobbak, mint vetélytársunk. Fontos azt is tudni, hogy mely célcsoport az, amelyet meg szeretnénk találni a cikkel és mely problémát hivatott megoldani termékünk vagy szolgáltatásunk. A PR cikkek megjelentetése eddig az egyik legköltségesebb online marketing módszer volt a vállalkozások népszerűsítésére. Ma már ez megtörni látszik, hiszen egy nagy látogatottságú PR cikk megjelentetéssel foglalkozó portál igen erős látogatottságot hozhat honlapjának.


PR cikk megjelenés
PR cikk megjelenés

A Superlink tényleg szuper linket ad, hiszen egy 12 éves domainen fut és a honlap Page Rank értéke 4. A megjelentethető PR cikknek minimum 1500 karakteresnek kell lennie, hiszen minél érdekesebb és terjedelmesebb a szövegkörnyezet, annál erősebb a link, amelyet elhelyez benne. A keresők mindig előrébb helyezik azokat a honlapokat, amelyek a látogatók számára értékes mondanivalót, információkat tartalmaznak.

A Superlink cikkgyűjtő honlapján kizárólag egyedi szöveggel lehet PR cikkeket megjelentetni. Ha úgy érzi, hogy ezt a segítséget mindenképpen igénybe venné üzlete fellendítéséhez, akkor ne habozzon és adja le megjelentetési igényét még ma! Ne feledje, hogy a releváns linkszerzés, a lehető legjobb megoldás vállalkozása keresőkben való előrejuttatásához, és az sem mindegy hogy ezt az utat mennyi idő alatt teszi meg!

Forrás: www.superlink.hu

Vélemény, hozzászólás?