Praktikus légbevezetők a biztonságos otthonért

Egyre inkább kezdi mindenki belátni annak fontosságát, hogy az otthonokat szigetelni kell, hogy így melegebb legyen odabenn, viszont a fűtésszámla mégis maradjon alacsony, sőt akár évi szinten több ezer forintot is megtudjanak spórolni rajta. Ma már profi nyílászárók vannak, melyek valóban remekül zárnak, csak épp sokan arra nem gondolnak, hogy a nyílt égésű gázkészülékek esetében szükség van egy kis levegő utánpótlásra.

A megfelelő mennyiségű levegőt minden háztartásban biztosítani tudja a vállalatunk által ajánlott légbevezető, aminek hála nem kell attól tartania, hogy esetleg valamilyen gond lép fel. Talán sokak által ismert, hogy a korszerű, tökéletesen záródó nyílászárók csökkent szellőző képességgel bírnak, ami a nyílt égésterű gázkészülékek légellátását vészesen lecsökkenti, az viszont már kevésbé köztudott, hogy épp emiatt szigorúan kötelező a légbevezető használata.

Abban az esetben, ha kéményes gázkészülékkel rendelkezünk, ami a nyílászárókon, a környezetéből nem kapja meg az égéshez szükséges légmennyiséget, akkor bizony tudni kell, hogy a kéményen keresztül fog visszaáramlani az égéstermék. Az így bekövetkező tökéletlen égés következtében jelentős mennyiségű szénmonoxid termelődik és máris megtörténhet a baleset. A hírekben is követhető, hogy évről-évre megannyi szénmonoxid mérgezés lép fel, azaz sokakban még mindig nem tudatosult, hogy a gázkészülékek bár biztonságosak, de csakis akkor ha megfelelő légbevezetőt használunk, ami biztosítani tudja az üzemeléséhez szükséges levegőt.

Ha szeretne Ön is tökéletesen biztonságos otthont a modern nyílászárók és a gázkészülékek mellett is, akkor válasszon a vállalatunk által biztosított rendkívüli légbevezető termékek közül, melyek a szakemberek által is elismertek és tökéletesen megfelelnek a szigorú előírásoknak, követelményeknek. Ne feledje, a profi légbevezetők nálunk várják!

Forrás: Légbevezető