Proenzi – Hatékony megoldás az ízületek kopására!

Az ízületi fájdalom hátterében legtöbb esetben az ízületek kopása áll. Ha a csontok közti kipárnázott porc kopni kezd, akkor a csontok dörzsölni kezdik az ízületek szélét, ami gazdag a fájdalmat érzékelő idegvégződésekben, tehát a páciens komoly fájdalmat érez.

Proenzi – Az ízületek kopása már-már népbetegségnek számít. Negyven éves kor felett igazán gyakori az ízületi fájdalom, azonban az sem ritka, hogy fiatalkorban jelentkezik az ízületi fájdalom, ugyanis a túl intenzív fájdalom vagy a korábbi sérülés megnöveli az ízületi kopás esélyét. Az ízületi kopás egyik leggyakoribb tünete az ízületi fájdalom, különösen reggelente és fizikai megterhelést követően. Érdemes tisztában lenni vele, hogy az úgy nevezett üvegporc, mely az ízületben található meg, A növekedés befejeztével éri el a maximumát, míg a későbbiekben csak csökkenésre képes. Szerencsére nem kell hozzászokni az állandó fájdalomhoz, ugyanis a Proenzi segítségével támogathatja ízületeit. Az ízületek táplálása által hozzájárulhat, hogy megőrizze ízületi rugalmasságát és a fájdalmat.

A Proenzi-nek köszönhetően nem lesz gyötrelem minden egyes mozdulat. Újra kényelmesen mozoghat és élvezheti a mindennapokat. A Proenzi tartós hatással rendelkezik, a készítmény pozitív hatása akár 2-3 hónapon keresztül is érezhető egy kúrát követően. A Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítmény összetevői közt megtalálhatók az ízületi porcot alkotó három építőelem, vagyis a kondroitin-szulfát, II. típusú kollagén és glükózamin-szulfát. A Proenzi 3 Intensive komplex ízületi készítményről bővebben tájékozódhat a wavita.hu webáruházban, valamint meg is rendelheti innen a terméket! A wavita.hu webáruházban minden fontos információt megtalál egy helyen!