Professzionális átlátszó építő zselé jó áron

Az Architech egy UV gél műkörömre, enyhén illatos, közepes sűrűségű. Csipesszel és fogóval ívelhető, így korrekt és esztétikus megjelenést kapunk. Könnyű és gyors vele a munka, kezdőknek is ajánlott. Nem sárgul, és nem halványítja el a fehér zselé intenzitását a francia manikűrben. Mindennapi szaloni munkához ajánlott.

Átlátszó építő zselé elérhető a marilynails.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja majd azt az építő zselét, amely minden igényét kielégíti. Szakembereink kifejlesztették az optimális sűrűségű Architech gélt amely tökéletes választás szalonmunkához. Akár a vastagabb, akár a simább zseléket részesíti előnyben, el lesz ragadtatva ideális állagától. Rugalmasságának köszönhetően ez a gél könnyen ívelhető és bármilyen hosszúságú műkörmök készítésekor tökéletes C forma érhető el vele. Használja bizalommal rövid, közepes vagy extrém körmök építéséhez. A MarilyNails építőzselék fejlesztése során a gélek 3 fő kategóriáját igyekeztünk meghatározni, és ezeket gazdagítottuk minden olyan tulajdonsággal, ami ahhoz szükséges, hogy kiváló zselék jöhessenek létre az Ön munkájához. Az átlátszó építő zselé egy közepes viszkozitású, egyfázisú építőzselé, amely tökéletes tapadást biztosít a természetes körmön, polimerizáció után fényes és erős marad. Önterülő, ideális sablonokkal vagy hegyekkel történő építéshez is. Szalonban körömdizájnokhoz, alaplakként és bevonatként is ajánlott.

A polimerizáció gyors és nem ég le UV vagy LED lámpával. Kötési idő: UV lámpa alatt 2-3 perc, LED alatt 1-2 perc. A nálunk kapható építő zselé tehát egy átlátszó, könnyen formázható építőzselé! Enyhén önterülő, nem sárgul, nem buborékosodik és nem ég be a lámpában, készen pedig rendkívül könnyen hámlik. További információkért és a teljes építő zselé kínálat megtekintéséért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra ahol mindent megtalál.