Professzionális webtárhely szolgáltatás Önnek is!

Egyedi webtárhely csomagjainkat ügyfeleink számára úgy alakítottuk ki, hogy bárki a saját igényei számára legoptimálisabb hosting szolgáltatást tudja kiválasztani. Önnek csak ki kell gondolnia, hogy milyen tartalmat szeretne futtatni a kiválasztott webtárhelyen és ezek után máris válogathat a színvonalas és sokoldalú ajánlatok között, sőt a domain regisztráció által egyedi internetes címet is biztosíthat honlapja számára!

Az általunk biztosított webtárhely csomagok között megtalálható a Pro Start és Pro Basic Webtárhely csomag összeállítás, ami blog, fórum, céges weboldalak futtatására alkalmas a leginkább, de kisebb webshopok futtatására is kiváló választás. Ha biztosra akar menni akkor pedig válasszon a Pro Business és Pro VIP professzionális webtárhely csomagjaink közül. Amennyiben egyszerre több weblapot, webshopot vagy nagyobb hírportálakat szeretne üzemeltetni egyetlen tárhelyen, akkor ideális választás ezen webtárhely csomagok valamelyike. Ha mellettünk dönt nem kell bosszankodnia a drága és kritikán aluli webtárhely és hosting szolgáltatók miatt. Általunk végre búcsút inthet a levél szemétnek, a weboldalát megtámadó vírusoknak, az átláthatatlan és kezelhetetlen felületeknek.

A domain regisztráció cégünk által ugyancsak könnyedén és gyorsan megoldható. A regisztráció indítása előtt először is meg találnia a megfelelő domain nevet. Érdemes a domain regisztrációt a céghez vagy tevékenységi körhöz választani. Amint kiválasztotta a megfelelő domain nevet, töltse ki és küldje el a megfelelő dokumentumokat és a domain regisztráció ezzel már el is indult. A domain regisztráció 1-8 napot vesz igénybe.

Biztosítjuk ügyfeleink számára a profi munkát, ám amennyiben nem elégedett az általunk nyújtott webtárhely szolgáltatással a megrendelést követően 30 napon belül indoklás nélkül felmondhatja azt! Forduljon hát hozzánk bizalommal és intézze el könnyedén a domain regisztrációt is!