Profi CNC fémmegmunkálás, egyedi gépgyártás

Elismert cégünk, a Brunner Fémmegmunkáló Kft. még 1982-ben alakult Brunner Ferenc által, így már több, mint 30 éves tapasztalattal a mai napig a legjobb munkát tudjuk biztosítani ügyfeleink számára az egyedi gépgyártás és tervezés, a CNC fémmegmunkálás terén. Egyedi, korszerű gépeink, gépészmérnökeink, technológusaink lehetővé teszik az alkatrészek precíz, minőségi előállítását a mai modern műszaki technológia követelményeinek megfelelően.

A fejlett iparágaknak köszönhetően ma már számtalan különféle fém alkatrészre van szükség, melyek bonyolult alakú formáinak pontos elkészítése, sorozatgyártása nem egyszerű feladat. Cégünk a modern, számítógépes vezérlésű CNC fémmegmunkálást biztosító gépekkel viszont már komplex geometriájú alakzatokat is előtt tud állítani nagy mennyiségben, de szükség esetén megoldható az egyedi gépgyártás, kis szériás alkatrészek, eszközök, illetve prototípusok előállítása is.

Vállalatunk professzionális módon biztosítani tudja a CNC fémmegmunkálás terén a CNC-forgácsolást, ezen belül pedig a marást, esztergálást, köszörülést, fúrást, melyek lehetővé teszik tengelyek, tárcsákat és más hasonló alkatrészeket megmunkálását. Emellett biztosítjuk CNC-plazmavágással és CNC-lángvágással acél, alumínium lemezekből a különböző méretű, bonyolult alakzatok kivágását, valamint a CNC-hajlítást.

Cégünk jeleskedik az egyedi gépgyártás terén is, ahol a nagy és kis szériás darabok gyártása is megoldható. Elsősorban célgépek, egyedi alkatrészek, illetve kis szériás munkadarabok elkészítését biztosítjuk, így nálunk akkor is jó helyen jár, ha csak egyetlen alkatrészre, egy prototípusra van szüksége.

Tökéletesen tudatában vagyunk annak, hogy mekkora gondot okoz, ha egy bizonyos munkafolyamat csúszik és amiatt aztán az egész munkát késedelmesen lehet csak befejezni, éppen ezért minden esetben törekszünk arra, hogy betartsuk a határidőt, hogy a ránk bízott munka egyetlen napot se késsen!

Forrás: CNC fémmegmunkálás