Pvc szalagfüggöny online

A PVC szalagfüggöny egy igazán olcsó és hasznos megoldás az eltérő hőmérséklettel rendelkező helyek elválasztására, ráadásul ellenáll az esőzéseknek, korlátozottan hangszigetelő és a por terjedését is megállítja. Az áruszállító teherautók áthaladását is nagyban megkönnyíti, és az áthaladás után a PVC csíkok azonnal lezárnak, hogy megakadályozzák a felmelegített vagy hűtött levegő beáramlását és kijutását, ami az energiaköltségek csökkenéséhez vezet.

Pvc szalagfüggöny kapható széles kínálatban a thermonet-trade.hu weboldalon tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran, hiszen ha tőlünk rendel pvc szalagfüggönyt, akkor teljesen ingyenes lesz a kiszállítás és garanciát is vállalunk majd minden termékünkre.  Minden PVC-függönyt egyedileg gyártunk, hogy így minden kliensünk igényének eleget tudjunk tenni. A PVC-függönynek különböző kialakításúnak kell lennie a lezárandó nyílás mérete miatt, valamint a különböző terhelések is fontos szerepet játszanak. Ez alapján dönteni kell a PVC szalagok vastagságáról, szélességéről, anyagáról, valamint a szuszpenziós anyagról is.

Amennyiben többet tudna meg a pvc szalagfüggönyökről, az árakról, vagy megtekintené a függönyök illusztrációit, nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat, a thermonet-trade.hu-t és itt minden információt megtalál majd a pvc függönyök felszereléséről is. Ha netán kérdések merülnének fel a függönyökkel vagy az árakkal kapcsolatban, akkor ezeket a kérdéseket nyugodtan felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 9076 177 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@thermonet-trade.hu e-mail címre és itt minden kérdésére választ kap majd ami függönyeinkkel kapcsolatos ezért megéri hozzánk fordulni kérdéseivel.