Rakasson Ön is betörés védőfóliát ablakaira!

Sajnos az ördög sosem alszik, így jobb felkészülni egy esetleges betörésre, mintsem nem tudomást venni a lehetséges veszélyekről. Ha szeretne mindent elkövetni annak érdekében, hogy otthona minél biztonságosabbá váljon, akkor nem csak az ajtóra érdemes gondolni, hanem az ablakot is célszerű biztonságossá tenni, még pedig betörés védőfólia által.

Betörés védőfólia az egyik legjobb mód, hogy otthona még biztonságosabbá váljon. Biztonságtechnikai szempontból az ablakok számítanak az épület gyenge pontjának. Sokan ennek ellenére nem igazán vesznek tudomást a problémáról vagy egész egyszerűen bíznak abban, hogy a baj mással történik meg, velük biztosan nem. Véleményünk szerint jobb biztosra menni és betörésbiztossá tenni az ablakot. Ennek egyik módja a rács ablakra való szerelése. Ez viszont valljuk be, nem a legjobb módszer, hiszen egyáltalán nem esztétikus, ráadásul olyan, mintha az ember egy börtönben lenne. Ennek elkerülése érdekében, válassza inkább a betörés védőfóliát, mely nem csúfítja el az ablakot, viszont biztonságossá teszi. Talán furcsán hangzik, hogy egy egyszerű fólia meg tudja akadályozni, hogy a lakásba betörjenek, azonban ezek nem holmi egyszerű fóliák, hanem betörés védőfóliák.

A betörés védőfólia különlegessége, hogy az ablaküveget akkor is egyben tartja, amikor az üveg törik. Ennek egyik nagy előnye, hogy a lakásba nem lehet bejutni, más részről, ha vihar miatt törik az üveg vagy valamilyen más okból, akkor sem repülnek szerte szét a szilánkok. Ez azért lényeges, mert ha a törés pillanatában valaki az üveg közelében áll, akkor súlyos sérüléseket szerezhet, így nagyon hasznos lehet a betörés fólia alkalmazása. Bővebb információkért mindenképp érdemes ellátogatni a perfektfolia.hu weboldalra és tájékozódni!