Rems présgép és préstechnika

Válassza a Rems Power Press présgépeket és a Rems préspofa garnitúrák valamelyikét és nem fog csalódni!

Ha minőségi, precíz munkát szeretne végezni hatékonyan, tudnia kell milyen fontos, hogy munkájához jó minőségű megbízható szerszámokat válasszon. Ha szerszám webáruházunk mellett dönt  Rems présgép vagy Rems préstecnikával összefüggő vásárlása esetében, nem csak gyorsan és kényelmesen intézheti el a beszerzés feladatát, de abban is teljesen biztos lehet, hogy választásával elégedett lesz. Mi  a joggal legnépszerűbb márkát kínáljuk, a legjobb ár-érték arányú alapgépektől indulva a prémium kategóriás hidraulikus gépekig. A német minőséget képviselő strapabíró és tartós Rems présgép és Rems press technológia nem véletlenül terjedt el ilyen mértékben hazánkban!

Rems = német minőség
A Rems présgép és a Rems préspofa igazi német minőség, melyet nem csak ott fejlesztettek de folyamatos magas szintű minőségellenőrzés mellet továbbra is csak Stuttgartban gyártják. Ez valóban német gyártmány!!! Nincs kiszervezve, valamennyi fődarab az egy háztömbben található épület komplexum valamelyikében készül. Itt található a fejlesztő részleg is, melybe az újdonságok védelme miatt ” még a madár is csak útlevéllel szállhat be”. Folyamatos az innováció, s olyan szintű minőségellenőrzés van – ellenőrző robot vizsgálja a méreteket a találomra kiválasztott darabokon – amely még a német vállalati kultúrában is élen jár.

Rems présgép a legnépszerűbb ma hazánkban
Nem véletlen, hogy a tapasztalt szakemberek túlnyomó többsége a Rems termékeit keresi. A minőség ugyanis nem elrugaszkodott árral párosul, ezek a szerszámok meg tudják termelni az árukat. Igényes és összetett kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerű elektro-mechanikus Rems présgépek, amelyek verhetetlen áron vannak jelen a piacon, még is mindenütt megállják a helyüket. Természetesen az elektro-hidraulikus présgépek, valamint a Li -os akkumulátorral készült szerszámok sem hiányoznak egyedülálló kínálatunkból, melyek az igényes szakemberek szerszámai. A sokoldalú és komplex választék lehetővé teszi, hogy üzletünkből vagy webáruházunkból senki se távozzon üres kézzel.

A Rems présgép és préspofa esetében az egyszerűbb kézi présfogókra sem lehet panasz, hiszen kevésbé képzett munkatársak mindennapos szerszámaként évek óta bizonyítanak. Valamennyi járatos ötrétegű csővel való munka elvégezhető velük – a gáz kivételével – bírják a strapát és még is biztos kötést adnak.

Az általunk ajánlott préspofák páratlan kiképzésük és különleges porkohászati eljárással készülő kovácsoltvas edzett acél anyaguk miatt úgyszintén a piacvezető termékekké tudtak válni. Más gépekhez is illeszkednek, a ma használatos prés fitting rendszerhez jól csatlakoztathatóak.

A szerszám webáruház a lehető legjobb választás, ha a Rems présgép és préspofa termékek már az Ön érdeklődését is felkeltették, ha eredeti német minőséget keres, kifejezetten kedvező, akciós árak mellett! Önnek csak választania kell elvárásai függvényében, mi máris szállítunk, vagy akár személyesen is átveheti!