Reptéri parkoló jó árakkal

Ha minőségi reptéri parkolási szolgáltatásokra vágyik, akkor érdemes hozzánk fordulni, mert a mi parkolónk fedett és 0-24 órás védelem alatt áll, tehát nem kell féltenie autóját akkor sem ha hosszabb időre utazik, az autó nem fog sérülni és az időjárási körülmények sem jelentenek majd gondot.

Reptéri parkoló igen jó árakkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várja önt is az europaparkolo.hu weboldalon, ezért ha biztonságos és megbízható parkolóhelyet szeretne, akkor itt a helye nálunk. Reptéri parkolónkat folyamatosan figyelik a tapasztalt és szakképzett biztonsági őrök, ráadásul a parkoló területén megfigyelő kamera is található. A reptéri transzfer szolgáltatásunk teljesen ingyenes, ezért ha kényelmesen szeretne utazni, akkor mi mini buszt küldünk önért amely kényelmes és légkondicionált is, tehát ha nem szeretne elfáradni utazás előtt, mi ebben is segítünk önnek. Cégünk rendelkezik lopás, illetve sérülés elleni biztosítással is, tehát emiatt sem kell aggódnia.

Ha már egyszer minket választott és újra a mi parkolónkat, valamint szolgáltatásainkat választaná, akkor 10%-os kedvezményt tudunk majd biztosítani önnek. Amennyiben még ennél is több információt, illetve részletet szeretne megtudni bátran keresse fel weboldalunkat az europaparkolo.hu-t, és itt mindent megtudhat a transzferről, valamint az árakról is. Ha bármi kérdés merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban ezeket bátran felteheti nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@europaparkolo.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 600 9999 telefonszámot és mi azonnal válaszolunk majd minden kedves érdeklődő kérdéseire. A reptéri transzfert mi ráadásul teljesen ingyenesen vállaljuk hiszen az már benne van parkolási szolgáltatásaink árában.