Robbanómotoros lehúzógerenda bérlés, a Bestrent kínálatából

Nem újdonság, hogy egy-egy építkezésen vagy felújításon betonnal kell dolgozni. Szerencsére ehhez már egyre több segédeszköz szerezhető be, így a munkafolyamat gyorsabbá válik, a végeredmény pedig szebbé, tartósabbá.

A robbanómotoros lehúzógerenda bérlés hozzájárul minden nagyobb betonfelület tökéletes elmunkálásához. A lehúzógerenda vagy, ahogy a szakik mondják, a kecske feladata, hogy a nagyobb betonfelületeknél rövid idő alatt dolgozza el a nagy mennyiségű betontömeget. Az, hogy az eszköz milyen mélységig hat, a gerenda hosszától és a motor teljesítményétől függ. Egy ilyen gépnek a beszerzése igen költséges, ezért a Bestrent ajánlatai között érdemes körülnézni a kölcsönzést illetően. A robbanómotoros lehúzógerenda bérlés hozzájárul a tükörsima, levegőbuborék- és hézagmentes beton elkészítéséhez. A munkavállalók egyszerűen tudják kezelni, mozgatása, szállítása sem okoz különösebb nehézséget.

A bestrent.info oldalon a svéd Atlas Copco által gyártott, Honda motorral ellátott robbanómotoros lehúzógerenda bérlése lehetséges. Az eszköz tömege kevesebb, mint 15 kg, munkaszélessége 2 méter, a rezgésértéke pedig 3,2 m/s2. Paramétereinek köszönhetően kiválóan alkalmazható a különböző munkaterületeken. A betonnal dolgozó szakemberek kedvelik, mert a robbanómotoros lehúzógerenda bérlés hozzájárul a gyors és precíz munkavégzéshez, ráadásul a bérlés lehetőségének köszönhetően nem terheli őket sem karbantartói, sem más jellegű plusz feladat. A bestrent.info weboldalon megtalálhatók a kölcsönzéssel kapcsolatos információk, valamint a géppel kapcsolatos műszaki adatok. A vállalat lehetővé teszi a bérelt gépekhez szakképzett gépkezelői segítség igénybevételét is, így az építőipari gépek használatában kevésbé járatos személyek számára is megvalósulhatnak a munkálatok. Forduljanak az ügyintézőkhöz bizalommal!