Saját kert a gyerekszobában a My Fairy Garden által

Manapság a legtöbb gyerek rengeteg időt tölt a képernyők előtt és csak ritkán van kinn a szabad levegőn. Sajnos a felnőttekre is igaz, hogy a mai felgyorsult világban, elsősorban a négy fal közt töltenek időt. Így nem csoda, hogy sok gyereknek fogalma sincs arról, hogy valójában milyen a természet.

My Fairy Garden egy aranyos kis kertecske, melynek köszönhetően a természet beköltöztethető a gyerekszobába. A My Fairy Garden Tündérkertek kiváló szórakozást ígérnek, ráadásul számos kiegészítő kapható hozzájuk, hogy még élvezetesebb legyen a játék. A My Fairy Garden játék megadja a lehetőséget, hogy a kicsik igazán közelről megismerjék a természetet és megalkossák saját kis kertjüket. Ez azért is előnyös, mert a kis kertet gondozva a gyermek folyamatosan használja apró ujjacskáit, aminek köszönhetően a finommotorikus mozgás is fejlődik, illetve a szem-kéz koordináció. A My Fairy Garden megadja a lehetőséget, hogy a gyerek megtanuljon valamiről gondoskodni és felelősséget vállaljon, illetve ezeket a képességeit fejlessze. A játék kiváló az érzelmi intelligencia növelésére is.

Az sem jelent problémát, ha odakint épp vihar tombol, a gyerek így is tud kis kertjéről gondoskodni. A természetben való játék, a kis kertről való gondoskodás hosszú távon igazán kifizetődő, rengeteg módon fejleszti a gyereket, aki ráadásul közben kiválóan szórakozik. A My Fairy Garden kapcsán sokan úgy vélik, hogy tipikusan lányos játék, ugyanakkor kisfiúk is nyugodtan játszhatnak vele. A játék tökéletesen alkalmas arra, hogy a gyerek kijátssza magából a feszültségeket és elfoglalja magát. Ha szeretne bővebb információkat megtudni erről a nagyszerű játékról, esetleg szeretné megtekinteni a kínálatot, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba és tájékozódjon!