Sci-fi e-book kedvezményesen elérhető

Miben különbözik a sci-fi műfaja a fantasy műfajától? A sci-fi igaz vagy részben igaz tudományelméleteket használ a történetben, és általában időérzékeny. Arra spekulál, hogy az élet másképpen alakulna-e egy technológiai változással a jövőben, de az időutazás megengedett.

Sci-fi e-book várja önt is a dibook.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres már sci-fi e könyveket kedvező áron. A sci-fi olvasásának előnyei közé tartoznak a fantáziaolvasáshoz felsoroltak – serkentik a fantáziát, a kreativitást, a problémamegoldó és a megküzdési képességeket, de hozzá kell adnunk a szókincset, az elemző készségeket, valamint a memóriát és a mentális stimulációt. A sci-fi olvasásának emellett is számos előnye van. Ezek az előnyök magukban foglalják az agy idegi kapcsolatának javulását, az elemző készségek, a memória és a szókincs javítását. Számos tényező vesz részt ezen előnyök gyakorlatba ültetésében, de a sci-fi olvasása okosabbá teheti Önt. Akár egy Kindle-n, akár egy papírkötésből olvas, az előnyök végtelenek. Egy jó könyv elolvasásakor folyamatosan próbálja kitalálni a végét és hogy mi fog történni ezután. Felidézi a múltbeli eseményeket és részleteket, és megfontolja, hogyan viszonyulhatnak ezek a teljes történethez.

Ez automatikusan történik olvasás közben. Ezeknek a kapcsolatoknak a létrehozása olvasás közben megtanítja az agyát, hogy kapcsolatokat keressen a való életben. Előfordulhat, hogy észreveszi azokat a részleteket, amelyeket egyszer figyelmen kívül hagyott. Elkezdheti analógiák létrehozását az új fogalmak megértése érdekében! Azoknak az embereknek, akik sokat olvasnak, konkrétan sci-fi-t, több szó van a szókincsükben, mint azoknak, akik nem. A gyakori sci-fi olvasók szókincsei átlagosan 2000 szóval több szót tartalmaznak. Amennyiben többet tudna meg nézzen be még ma a dibook.hu weboldalra.