Security Essen 2018

A 2018-as év egyik legnagyszerűbb eseménye, kiállítása kerül megrendezésre mindazon érdeklődők számára, akik szeretnék megismerni a legújabb fejlesztésű mobilkommunikáción és IP technológián alapuló termékeket, biztonsági rendszereket. Számos cég mutatja be termékeit, saját standokat felállítva és így szemléltetve azokat.

A Security Essen 2018-ban megszervezett kiállításán Magyarország képviseletében a Tell Software Hungaria is bemutatja gyártmányait. Két elmúlt két év sikeresen lezajlott bemutatói után az IFSEC Securika Moscow oroszországi kiállításán, most az Európában megrendezett egyik legnagyobb kiállításon mutatkozik be a TELL, és büszkén ismerteti legkorszerűbb termékeit. A kiállításon résztvevő cégek standokat állítanak fel, hogy az ide látogatók kedvükre nézelődhessenek és akár szerződést kössenek a cégek valamelyikével. A TELL standjához érve az érdeklődők számos tevékenységen vehetnek részt, információkat kaphatnak a legújabb termékekről, videós szemléltetés által is jobban megismerhetik azokat, lehetőséget kapva arra, hogy megosszák véleményüket, gondolataikat az iparág szakembereivel.

Ha szeretne egy rendkívül érdekes programon részt venni, utazzon ön is a németországi Essen városába. Ha szeretné megtekinteni, hogy mivel várja a látogatókat a Tell Software Hungaria, keresse meg a helyszínen a 7-es termet, itt pedig a 7D36-os standot. A kiállítás szeptember 25-27 között kerül megrendezésre és 9 órától 18 óráig látogatható. Az eseményről és a hazai résztvevőcsapatról további információkkal gazdagodhat, ha ellátogat a tell.hu weboldalra. Ne hagyja ki ezt a csodás alkalmat, hisz amellett, hogy rengeteg érdekességgel találkozhat, egy kellemes utazásban is részesülhet.