Shaggy szőnyeg kisokos

Nálad is van otthon legalább egy shaggy szőnyeg? Ugye, hogy igen?! A shaggy szőnyeget mindenki szereti puhasága és bájossága miatt. A szó jelentése bolyhos, gyapjas, szőrös. Ez tökéletesen illik is rá.

Shaggy szőnyegnek a 30 mm, vagy az ettől hosszabb szálhosszúságú szőnyegeket hívjuk. Nők és férfiak körében ugyanolyan népszerű. Mindenféle színben, méretben és mintázatban szerezhetők be a shaggy szőnyegek, így tehát tényleg mindenki megtalálhatja álmai szőnyegét, álmai otthonának minden helyiségébe. Rengeteg inspiráló shaggy szőnyeget találsz a szőnyegjóáron.hu weboldalon.

Takarítás szempontjából nem kell megijedni a shaggy szőnyeg hallatán. Ugyanolyan egyszerűen és könnyedén porszívózhatjuk, mint a rövid szálú szőnyegeket. Ha valakinek van otthon vizes takarítógépe, azzal is végig lehet menni rajta, viszont ekkor már megfelelő helyen ki kell szárítani shaggy szőnyegünket. Gyermekek szobájába viszont nem nagyon ajánlanám a shaggy szőnyeget, oda tökéletesen megfelel a rövid szálhosszúságú szőnyeg is. Valljuk be, a shaggy szőnyegre tudni kell vigyázni. Nem szerencsés, ha rendszeresen kakaó, vagy vörösbor foltok lesznek rajta. Bár, egy jó takarítógép itt is csodákat tud művelni.

Gyakran hallani lehet, hogy a shaggy szőnyegek hullajtják szőrüket új korukban. Ezt én személy szerint szeretném megcáfolni. Több shaggy szőnyeget is vásároltam már, de egyiknél sem tapasztaltam ezt a szóbeszédet. Úgyhogy szerintem ettől sem kell tartania annak, aki most szeretne shaggy szőnyeget vásárolni. Ha szereted a szépet és a kényelmet, akkor a shaggy szőnyeg lesz a tökéletes választás.

Hová érdemes shaggy szőnyeget elhelyezni? Nos, már a bejárati ajtón belépve, miután lekerült a cipő a lábunkról, rögtön letehetünk abba a helyiségbe egy gyönyörű szép shaggyt. Ez a 70 x 100 cm-es lila shaggy azonnal azt sugallja: de jó végre itthon!

Ez a hatalmas, meleg barna színű shaggy szőnyeg jól mutat egy központi helyet kapott kandalló előtt, egy gyönyörű nappaliban. Ugye te is el tudod magad képzelni itt ezen a szőnyegen ülve, teát kortyolgatva?

Nem hagyhatjuk ki a hálószobát sem. A shaggy szőnyegek oda is tökéletesen beillenek, amikor leszállsz reggel mezítláb az ágyról, nagyon jó érzés rálépni egy finom puha shaggy szőnyegre.

A shaggy szőnyeg egy fantasztikusan jó dolog. Bátran buzdítok mindenkit, hogy szerezzen be otthonába minimum egyet. Rendelj online, akár 3 méter x 4 méteres változatban is.