Shiny szexi fehérnemű webáruház

Sziasztok, képzeljétek el, kitűztük az esküvőnk napját és teljesen fel vagyok ajzva, ahogy készülődünk a nagy napra! Ez bizony nagy és komoly feladat, személyesen végzem és rengeteg munkával jár, nagy odafigyelést, türelmet, pontosságot és szervezőkészséget igényel, méghozzá mindezt munka mellett.

De úgy döntöttem, hogy életem legfontosabb napjának megszervezését nem hagyom egy idegenre.

Mai programom az esküvői ruha kollekcióm kiválasztása, amit egy szexi fehérnemű szett vásárlásával fogok kezdeni.

Életem e nagy napján olyan gyönyörű szeretnék lenni, hogy nagymama koromban is büszke lehessek rá. Ezért egy olyan gyönyörű ruhát akarok választani, ami igazán illik az alakomra és tükrözi személyiségemet. Természetesen fehér lesz, ezért első lépésként ehhez keresek megfelelő exkluzív fehérneműt.

Nagyon kellemetlen és csúnya tud lenni, ha látszanak egy női alsónemű vonalai, vagy egy rosszul eligazított melltartó, elrontva ezzel a gyönyörű menyasszonyi ruha kinézetét, mert ezek az aprócska részletek romba dönthetik a boldogságom! Éppen ezért nagy jelentősége van annak, hogy a menyasszonyi ruha alá a legcsábosabb és legkényelmesebb exkluzív fehérneműt vegyem fel.

Az első fogas kérdés, hogy a kiválasztandó fehérnemű fehér legyen vagy inkább testszínű?

Először a neten néztem körül, és így találtam meg a Shiny női fehérnemű webáruházat, ahol elámultam a csodálatos csipke bugyi, harisnya, melltartó és fűző választékon.

Ekkor merült fel bennem a kérdés, amivel persze a páromat is azonnal felhívtam, hogy mennyire öltözzek kihívóan, vegyek-e fel egyáltalán melltartót?

De amikor megláttam a pánt nélküli melltartó választékot, akkor önkéntelenül is a kosárba tettem az egyik csipkés darabot. Innen már nem volt visszaút, pár kattintás után bekerült mellé egy csipkés tanga, harisnya és fűző is, teljessé téve a szexi fehérnemű kollekciómat. Majd megnyugtattam magam, hogy így sokat spóroltam, mert ingyenes lett a házhoz szállítás.

Délután személyesen is felkerestem a Shiny női fehérnemű üzletet, mert nincs annál mámorítóbb érzés, mint órákig próbálgatni a próbafülkében a szebbnél szebb szexi fehérneműket és menyecske ruhákat.

Holnap az esküvői fotós hölggyel fogok találkozni, az egyik barátnőm ajánlotta a Brigifotót. A neten nézegettem a honlapját és facebook oldalát: nagyon tetszenek a képei, nagyon szép és kreatív esküvői fotókat készít!