Snack automata bérlés kedvező feltételekkel

Szerencsére már egyre több helyen érhető el a különböző finomságokkal feltöltött snack automata. Kár is tagadni, hogy egy ilyen szerkezet milyen jól jön néha, amikor az ember rohan, elfelejtett magának útravalót csomagolni, zárva vannak a büfék, stb…

Az Automatic Hungary snack automata bérlés és üzemeltetés lehetőségét is biztosítja ügyfelei számára. A snack automata bérlés azok számára kedvező ajánlat, akik kacérkodnak a snack automata vásárlással, de túl drágának találják azt. Bérlés során a költségek barátságosabbak, ám ebben az esetben a megrendelőre hárulnak az üzemeltetői feladatok. Azonban aggodalomra nincs ok! Az Automatic Hungary munkatársai örömmel segítenek megtenni a kezdő lépéseket, hogy minden jogszerűen és zökkenőmentesen történjen. Az automata bérlés során ugyanis üzemeltetővé kell válnia az ügyfélnek, mely egy regisztrációval kezdődik. E titulussal pedig bejelentési kötelezettsége keletkezik a NAV és a DATRAK Kft. felé. Az Automatic Hungary csapata azonban szívesen nyújt segédkezet ezekhez. A snack automata bérlés feltételeit és részleteit személyes konzultáció során egyeztetik a munkatársak az ügyféllel.

A snack automata bérlés során az ügyfél kedve szerint válogathat az automatichungary.hu weboldal automata modelljei között. A kínálatban szerepel kisebb és nagyobb kapacitású gép is, s azt, hogy az ügyfél melyik mellett dönt, leginkább az határozza meg, hogy milyen létszámot szeretne kiszolgálni a snack automatával. A snack automatákban édes és sós nassolnivaló egyaránt helyet kap, használatuk egyszerű, megjelenésük pedig modern, így könnyen beilleszthető a különböző miliőkbe. Működtetéséhez csak áramellátásra van szükség. Keressék a legkedvezőbb feltételekért az Automatic Hungary munkatársat bizalommal!