Spanyol magántanár a fővárosban!

Magántanárt keres? Spanyolul tanulna könnyedén és szeretne ehhez egy magántanárt? Ne keressen tovább, mert Zsebeházi Dia a rendelkezésére áll Budapesten!

A spanyol magántanár szaktudása a nyelvoktatás területén több szempontból is fontos. Először is fel kell tudnia mérni a tanuló nyelvtudását, majd egy olyan oktatási tervet alkalmaznia, amellyel könnyedén és a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítsa a spanyol nyelvet. Dia spanyol oktatásának nagy előnye, hogy immár több mint 15 éve van a szakmában, ami alatt komoly tapasztalatot szerzett és a legnehezebben tanuló diákokat is képes rávezetni a megfelelő spanyol tanulási módszerre. A hosszú évek során szerencséje volt nyelviskolákban és magántanárként is oktatni a spanyolt, így nem csak tapasztalattal gazdagodott, de minden területen kipróbálhatta magát, a nyelvoktatás területén.

Amennyiben komolyabb képzésekre lenne szüksége forduljon hozzá, hiszen idegenvezetői és idegenforgalmi referens végzettséggel is rendelkezik és gyakran vállalja az spanyol idegenforgalmi szaknyelv oktatását is. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően egyénileg tudja az oktatást véghez vinni az igényeknek megfelelően, így  gyakorlatilag gyerekjáték lesz a spanyol nyelv elsajátítása. Minden korábbinál hatékonyabban és profi szinten készülhet fel a spanyol idegenforgalmi nyelvvizsgára a lehető legjobb áron Budapesten. Minden tanulóval megtalálja a közös hangot az oktatás területén és csakis arra koncentrál, hogy sikeres legyen az együttműködés. Ha Ön is szeretne könnyedén és egyszerűen spanyol nyelvet tanulni keresse fel azonnal Diát a 06-303-489-984 telefonszámon, vagy a miprofesora@freemail.hu email címen, mert készséggel áll rendelkezésére. A legjobb spanyol magántanár Budapesten!