Spirulina tabletta – Bio spirulina alga, az egészség védnöke!

A nagyszerű hatással bíró spirulina alga képes a szervezetben lévő méreganyagok megkötésére, így nem is csoda, hogy egyre több táplálék kiegészítőben használják fel az a bio spirulina port. A készítmény alapja a tengeri alga, ami kifejezetten erős antioxidáns aktivitású, továbbá az ilyen mikroalgáknak kiemelkedően magas a fehérjetartalma is.

A Spirulina tabletta – Bio spirulina alga fogyasztása mindenki számára javasolt, ugyanis mindazon tápanyagok megtalálhatóak benne, amelyek az egészséges zöldségfélékben is jelen vannak, beleértve itt a béta-karotint, a C-vitamint, a kalciumot és a vasat. A kiváló bio spirulina por népszerűségét mégis főként a fehérje tartalmának köszönheti. Tudományos kutatások hosszú sora továbbá azt is bebizonyította, hogy a spirulina alga hatékonyan erősíti az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet, a fehérjék által pedig energiával tölti fel a szervezetet.

A spirulina alga használható természetes formájában étkezéshez, avagy nem csak spirulina tabletta formájában, mivel általa szinte teljesen pótolható a napi fehérjeszükséglet. Jelentős ásványi anyag és nyomelem forrás lévén minden benne van, ami az egészséges életmódhoz kell. A Spirulina tabletta – Bio spirulina alga persze nem csak növényi fehérjét tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat és másodlagos növényi tápanyagokat is.

A Spirulina tabletta – Bio spirulina alga, avagy a bio spirulina por egy olyan remek étrend kiegészítő, mely alkalmas savtalanító diétához, az otthoni vagy munkahelyi stressz kezelésére, sportoláshoz és tanuláshoz, azok számára akik degeneratív betegségekkel, hasnyálmirigy gyulladással küzdenek és akik koleszterinszintjüket szeretnék csökkenteni. Keresse fel webáruházunkat, ismerje meg a spirulina algát és éljen aktív életet!